keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

A NEW WINDOW+FLOWERS
Saunatupa sai uuden ikkunan, jo parisen viikkoa sitten. Niin se aika liitää!
Valkoiseksi entratut karmit pomppaavat muuten autenttisesta ulkokuoresta hieman silmään, mutta väri sopeutunee äkisti ympärillä vallitsevaan sineyteen kunhan ensimmäiset syyssateet ja talvipakkaset on koettu - niin, ja kun ympäristö on myös jossain vaiheessa freesattu.
Mutta ihanaa! Tuota ikkunaa kun ehdittiinkin odottaa kotiin puolisen vuotta. Nyt on saunatuvassa erittäin tervetullutta luonnonvaloa ja näkisipä siellä aloittaa pintaremonttikin nyt kun päivät on vielä pitkiä. Ehkä kesälomalla sitten jos reissuilta ehtii.
Ja nuo kukat.. ahh! Jo viime kesänä haaveilin kukista tuossa ikkunalla, mutta koska varsinaista ikkunaa ei ollut, vain levy aukon peittona, ei niiden laittaminen tuntunut järkevältä. Valkoinen, pinttynyt perus parvekelaatikko sai uuden värin kun spreijasin sen mustaksi telineiden mukaisesti. Kelpaa kukkien köllötellä.

/ / /

A new window (finally, after half a year waiting) and the new flowers on our sauna cottage`s window. Nice, isn't it?

3 kommenttia:

jasmin kirjoitti...

Makeelta näyttää! Kiitti vinkistä, meidän partsilaatikot on tosi äklön näköisiä, vois suhuttaa uutta ilmettä pintaan. Akkuna ja tupa näyttävät kyllä tosiaan ihanaisilta, juuri tuolta haluaisin mummelina mökkini näyttävän. Nyt täytyy olosuhteiden pakosta asua hiukan suuremmin ja uudemmin...

Anonyymi kirjoitti...

Vautsi, näyttää hyvältä! Bongasin muuten vihdoinkin joku aika sitten teidän ihanan talon. :)

Tiina (työjunamatkailija)

NINNI kirjoitti...

Hei Jasmin ja Anonyymi-Tiina! ;) Kiitos kommenteista, itsekin olen mökin piristyneeseen ilmeeseen tyytyväinen. Ja näin kesällä kaikki näyttää kaksinverroin paremmalle muutenkin. Ja Jasmin - elämä on valintoja täynnä ;)
Ja Tiina - kiva että bongasit meidät täältä "pusikosta" ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...