torstai 28. helmikuuta 2013

BREADHOLICToissapäivänä lähikaupan leipäosastolla seikkaillessa tämä ahkera tarjousbongari törmäsi uuteen tuttavuuteen; Pirjon Pakarin Hiivaleipään. Tuo vaalea ja pehmeä, uunituore seinäjokelainen maksoi euron per kiekko. Ja kun edullisesti sai, pakkohan se oli koittaa. 
Kotiin päästyä pussi aukesi samantien, levitettä ja juustoa päälle ja maitoa tai kaakaota kaveriksi. Pystyin lopettamaan vasta kun kiekosta oli jäljellä enää palanen. Mutta voi hyvänen aika kun oli hyvää! Seuraavana päivänä lähti taas kiekko mukaan. Tätä menoa olen kohta leipäholisti. Kiekon ostosta tulee paitsi maha täyteen, myös hyvä mieli - kannatan kotimaisia pienleipomoita mieluummin kuin isoja, "ulkoistettuja" firmoja. Työt pysyy Suomessa ja leivätkin on ihanan persoonallisia, ei sellaisia muottiin valettuja ja teollisenmakuisia. Voisin maksaa tuosta leivästä vaikka hieman enemmänkin ihan kannatuksen vuoksi, niin hyvää se on.
Suosittelen lämpimästi, jos jossain tähän hiivaleipäherkkuun törmäätte.

Pst.. Olen koukuttanut itseni viimeaikoina myös turkkilaiseen jugurttiin kera hunajan ja siemenien / myslin. Purkki menee ihan heittämällä aamuin, illoin, välipalaksikin joskus. Pitäisköhän huolestua? ;)

/ / /

The day before yesterday I found a low-cost yeast bread from local store, and I fell in love. It`s Pirjon Pakari Hiivaleipä. It`s so good and it`s besides made in Finnish small bakery which I support if possible.  I strongly recommend to taste.
 
Pst.. I hooked myself recently also a Turkish yoghurt with honey and seeds / muesli. Jar goes easily in the morning and evening, and also a snack sometimes. Should I be worried? ;)

6 kommenttia:

Piksu kirjoitti...

Voisin väittää, että Ullan pakarin leivät ovat VIELÄ parempia! Suosittelen testaamaan!

NINNI kirjoitti...

Pitääpä koittaa jos tulee jossain vastaan :) Myös Vieremän leipomon siemensämpylät on ihania! Niihinkin jää koukkuun.

Anonyymi kirjoitti...

Ullan Pakarin ruiskakko, ihan parasta ikinä!

NINNI kirjoitti...

Uu, jo toinen Ullan Pakarin puolestapuhuja! :) Toi ruiskakko kuulostaa kyllä tutulle..oisko joku toinenkin kehunut samaa jossain.. Maistan kunhan löydän tuotteen! :)

Anonyymi kirjoitti...

"Tirsat"-blogissa, vai olikohan se vielä "Kahden suora", no, siinä kuitenkin kehuttiin täydellistä sitkoa, kokeilin ja on kyllä lempparileipä nykyisin!

Anonyymi kirjoitti...

Ruiskakko on ihan ykkönen! Se on nimenomaan se täydellinen sitko. Ah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...