maanantai 16. huhtikuuta 2012

SPRING THINGS


Kevät.
Pitkällisen tuleeko-ei tule-jauhannan jälkeen se on vihdoinkin täällä. Uskottava se nyt on, tartuinhan sentään haravaan ja narsissitkin ujuttivat juurensa multaan. Ostin elämäni ensimmäiset kottaritkin ja kokosin ne sormet kohmeessa eilen aamulla.

Pihassa riittää kopsuttelua vaikka koko suvulle - pitkäksi kasvanutta ruohoa, sammalta, puiden lehtiä ja melkein maatuneita omenia on neliöittäin, risuista puhumattakaan! Pihatalkoot onkin kummitelleet mielessä, mutta toisaalta jos kaikki hyvin menee, niin pihaa kaivellaan ja myllätään kuitenkin myöhemmin siinä määrin että sen perinpohjainen siivoaminen olisi lähinnä ajan hukkaamista ja lopputulos hetkellinen silmänilo.

Mutta täytyy myöntää että ensimmäinen kevät omalla pihalla saa pienen sisäisen hortonomin levottomaksi. Suunnitelmia sikiää päässä ja oleskelupihan, kasvimaan ja -huoneen paikat alkavat hahmottua. Nään ne jo sieluni silmin, mutta vielä ei ole niiden aika. Antaa suunnitelmien muhia. Luntakin on taas vaihteeksi luvattu. Toivottavasti ei meille tänne etelään kuitenkaan.


Spring is here. Have to believe it now when I picked the rake and planted the first flowers of spring.
My inner horticulturist is starting to wake up.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...