maanantai 23. huhtikuuta 2012

FLEA FRIDAY


Perjantai oli löytöjen päivä.
Lähdimme isin töistä päästyä ostamaan Espoosta pakettia. Olin varannut sen jo etukäteen, mutta noutaessa muutinkin mieleni ja pyysin saada niitä kaksi. Kassalla rahastettiin kuitenkin vain yhdestä. Häivyimme paikalta vähin äänin, hieman tirskuen. Hih!
Edellisenä päivänä olin löytänyt maasta setelin, joka piti päästä tuhlaamaan Espoon kierrikseen. Ja siellähän oli vaikka mitä! Sisustuspuolella minua puhutteli kovin tuo musta pianojakkara, ja olihan sille koti tarjottava vaikka 15 euron hinta hieman kaivelikin. Niin, eikä meiltä löydy pianoa.
Tavarapuolella hinnat tuntuivatkin olevan enempi kohdillaan ja saaliiksi saatiin kasa Nestlen vanhoja pussinsulkijoita (?) 0,10e/kpl, luomupuuvillainen musta kypärämyssy 0,10e, valkoinen lasipullo 0,80e, triangeli (!!) 1,50e, retrot lasikipot 0,50e/kpl, Tretornin mustat kumpparit 2,50e ja Marimekon pallopaita euron!! En löytänyt tuosta paidasta mitään virhettä - ei reikiä, tahroja, ratkeamia tai mitään muutakaan mainittavaa, ja silti oli noin halpa. Ja nyt se on mamman jee!

Espoon Kierrätyskeskuksen ilmaispistekään ei jätä ikinä kylmäksi. Nyt mukaan lähti Marimekon Matkuria muistuttava musta canvaskassi, Noalle t-paitoja tarhaan ja remppailuun, FinnWearin retro mustavalkoraidallinen college ja musta nahkatakki materiaaleiksi mamman askarteluihin, ruskeat Majuri-henksut ja isille tummansininen villableiseri. Voi ilo!

Tragikoomista kyllä, kaiken tämän löytämisen ilon ja pienien onnenpotkujen lisäksi löysin tuon ilmaisen nahkatakin taskusta vanhan Ässä-arvan, jossa oli 5 euron voitto. Harmi kyllä voitto olisi pitänyt lunastaa viimeistään pari kesää takaperin. Ja hitto kun unohdin lotota! ;)


Friday was a day of finds. I made a good bargain at a flea market, found the day before a note from the street and when I bought one I got two. But damn, I forgot to play the lottery! ;)

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...