perjantai 30. maaliskuuta 2012

OH, TIGER!

Ettei menis ihan sairaskertomukseksi koko blogi, niin kerrottakoon että mamma törmäsi maanantaina tiikeriin, Itiksessä. Hui.
Melko mitäänsanomattoman näköinen, tiimarin halpiskopiolta äkkiseltään vaikuttava krääsätaivas/helvetti (?) nimeltään Tiger, imaisi mut sisään ohikulkumatkalla. Aattelin että käydään nyt katsomassa kun tässä ollaan, eikä aikaakaan kun mulla oli jo käsissä uudet väriliidut Noalle, puhekuplien muotoisia muistilappuja ja kansio kodin tärkeille papereille. Oli otettava kun halvalla lähti ja pari nuista oli tosin olleet ostoslistallakin jo hetken.
Pikkukrääsän ja askartelu- ja paperitarvikkeiden lisäksi Tigerin hyllyiltä löytyy astioita, kynttilöitä, mausteita, kondomeja (!) ja pyöränlukkoja ja jopa oheistarvikkeita omppuihin.

Ilahduttavin löytö oli tuo hassunhauska naamalautanen! Jos ei tuosta sapuska maistu, niin ei sitten mistään. Ja jos se ei kelpaa varsin nirsolle pojallemme, laitan sen vaikka seinälle koristeeksi. Tuo tanskalainen arjen designkapine kustansi hurjat 4 rahaa eikä ihan kauheasti kalpene oikeille designkollegoilleen, vai mitä?!
Kassalla tein törsäämisen vastapainoksi pienensuuren ympäristöteon ja ostin kangaskassin muovisen sijaan. Oli se sen verran hieno. Recycle or die!


I found a little shop from Itis. It`s called Tiger, I don`t know why, but it`s a Danish store, a bit like Finnish Tiimari, but nicer and cheaper I think. I found a nice plate and new crayons for Noa and some small stuff to myself.

1 kommentti:

Hanna kirjoitti...

Muistilappujen suurkuluttajana kiitän vinkistä!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...