torstai 9. helmikuuta 2012

WHITE SOFA

Se on ollut haaveissa jo hetken.
Valkoinen sohva. Kankainen se on päässäni, mutta todellisuudessa toimisi meillä lapsi- ja koiraperheenä paremmin nahkaisena. No mutta, verhoilu on vaan pintaa, muoto ja mukavuus ratkaisevat. 

Napakan odotushuonesohvan aika on ohi, haaveilen taas syvästä ja sopivan pehmeästä pesästä jonne mahtuu tarvittaessa koko joukko katsomaan leffaa vaakatasossa.
Tuollainen howard-tyylinen sohva on siintänyt ajatuksissa.. Sellainen olisi just tarpeeksi massiivinen isoon ja korkeaan tilaan, tyyliltäänkin ihan jees, tosin voisi olla tuosta perinteikkäästä mallista aavistuksen modernimpi ja suoralinjaisempi versio, mutta en ole vielä sellaiseen törmännyt kuin kuvissa, joissa ei ole kerrottu sohvan tietoja.

Vepsäläisen sivuilta löysin ihanaisen Valannin Oiva-sohvan. Se näyttää kompromissivaihtikselta - syvä, valkoinen ja simppeli, kuitenkin hieman odotustilasohvamainen, silleen kivasti. Hinta vaan hirvittää, mut kaitpa se ois ikuinen.
Kellään kokemuksia Oivasta tai tietoa howardmaisista kaunottarista?


I want a big white sofa, like that howard-like but a little bit straighter lined. Valantis Oiva is very nice but a bit expensive.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Heips!
Kurkkaa desingers guildin sivuilta sohva mallistoja,siellä on kuvan tyylisiä mielestäni ollut..Itse olen etsiskellyt sohvaa jo monta vuotta,edelleen ei täys kymppiä löytynyt.Kankainen ollut 10v niin nyt haaveilen nahkaisesta lastenkin myötä..mutta jos rehellisiä ollaan ja tunteet saisi päättää niin kyllä kankainen silti on vetävämpi;)nahkainen on väistämättä vähän kylmä,kolkko ja entäs kun lapset "sairaana"haluaa rötvätä sohvalla tai itsekin saunan jälkeen istahtaa niin nahka ei varmasti niin miellyttävä ole..Olen juuri tiedustellut Valantin oivaa.Sitä saa nahkaisena ja kiinteänä verhoiluna.ja myös jalkavaihtoehtoja on myös voimasohvan "rautainen".Minulle oivassa kiehtoo sen pituus 246cm jota en muista löydä,,haaveilen siis astetta pitemmästä sohvasta,,kulmasohvaan ei ole tilaa.Ja jalan korkeus on muhkeat 20cm(puu)..tuo mitta on tosi kiva,antaa avaruutta ja helppo imuroida yms..ja valinnanvaikeus toki on että musta vai valkoinen nahka..valkoinen vetää puoleensa mutta onko sitten liian arka??kankaisena ottaisin tummanharmaan.Täällä kirjoittaa siis sohvaa haaveileva perheen äiti.Toivottavasti haave toteutuu joskus;)Toivon samaa myös sinulle!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...