keskiviikko 8. helmikuuta 2012

SAY CHEESEOlen pastan ystävä.
Kokin vaimokkeena pääsen harvoin kapustan varteen, mutta aina silloin tällöin tapahtuu ihme ja saan taiottua lautaselle jotain syömäkelpoista.
Yksin asuessa tuli kokkailtua luonnollisesti paljon enemmän ja pidin siitä. Varioin reseptejä ja osasin mielestäni yhdistellä makuja ja aineksia melkoisen hyvin yhteen. Pidän kyllä kokkailusta nykyäänkin, mutta kauhaan tarttuminen tuntuu paljon vaikeammalta kuin ennen ja pää hakkaa tyhjää kun pitäisi keksiä mitä tänään syötäisiin. Pitää melkein kaivaa se pirkkalehtinen kauppakassin pohjalta ennenkuin saa jotain aikaiseksi.. Jostain moisesta olin napannut talteen myös tämän namin vuohenjuusto-basilikapastan reseptin. Lähti nälkä ja tuli taas into kokata.

Vuohenjuusto-basilikapasta / Goat cheese-basil pasta
4 hengelle

400g pastaa / pasta
2-4 valkosipulinkynttä / clove of garlic
3rkl oliiviöljyä / olive oil
2 prk (=300g) pehmeää vuohenjuustoa / soft goat cheese
1 ruukku basilikaa / pot of basil 

Keitä pasta. Tee kastike. Hienonna valkosipulinkynnet ja kuullota pannulla öljyssä. Lisää vuohenjuusto pannulle ja anna lämmetä. Yhdistä pasta ja kastike. Päälle basilikanlehtiä.

Pst! Omaani lisäsin keitettyä broccolia, mustapippuria ja pinjansiemeniä. Juustona käytin ihan tavallista pötköä.

PS! Jos sinä keittiönkaappeja tänään minulle tarjotellut PETRA luet tämän, niin otatko yhteyttä sähköpostitse! En valitettavasti pääse profiiliisi..

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...