tiistai 13. joulukuuta 2011

EXCAVATIONSNiin vaan kävi ettei mamma malttanut odottaa, vaan remppahommiin oli tartuttava. Pää ei nimittäin kestä odottelua ja sormien pyörittelyä kun tietää, että hommaa ois jokapuolella, senkun tekis. Ihan kaikkea ei toki voi eikä kannatakaan tehdä ennenkuin on saatu kunnan siunaus käyttötarkoituksen muutokseen ja rakennuslupiin, mutta jotain pientä oli alulle saatava.

Tuleva makkarimme, nykyinen "vaatehuone", sai toimia koehuoneena, kun sain päähäni pari iltaa sitten tehdä hieman kaivantoja. Samalla teimme isännän kanssa päätöksen aloittaa remontit samaisesta huoneesta, se kun on helposti eristettävissä muista tiloista eikä sen kautta ole läpikulkua. Saa pidettyä remppapölyt ja maalihuurut kurissa, kun niiden aika on.
Näppejä poltteli kurkata linon ja kupruilevien ja pääosin irronneiden pinkojen alle. Taltta ja vasara heiluivat, ja kappas, mitäs sieltä löytyikään - ehtaa lautalattiaa ja hirttä! Jipii! Hirsiseinä nyt ei yllättänyt, joku muu aines sen sijaan olisi, hirsitalo kun ostettiin, mutta tuo lautalattia.. Aijai, se oli innostusta herättävä löytö.


We started renovation the bedroom. Excavation revealed a plank floor and the timber wall. Yahoo!

3 kommenttia:

jasmin kirjoitti...

Voi ihana lautalattia! Onnea uuteen tupaan, ja remppaan :)

NINNI kirjoitti...

Kiitos Jasmin :)

Erkki kirjoitti...

Olen katsellut kuolaten tuota teidän ihanaa taloanne - siis näin blogitse, en livenä :) Innolla odotan, mitä siitä rempan myötä tuleman pitää!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...