maanantai 24. lokakuuta 2011

PANIC

Elämme jännittäviä aikoja..
Muutto reilut kolme vuotta meidän kotina toimineesta asunnosta lähestyy uhkaavasti. Olen alkanut jo keräämään pahvilaatikoita ja muutama boxi kyhjöttääkin jo pakattuna nurkissa. Maallista omaisuutta kahlataan läpi tuon tuosta, ja kaikesta ylimääräisestä yritetään päästä eroon ennen h-hetkeä, mihin on muuten enää 5 viikkoa. Hui.

Yleisesti ottaen tykkään muuttaa. Ja pakata. Minusta on ihanaa käydä läpi nurkkiin kerääntyneitä tavaroita ja lajitella ne mitkä kierrätykseen, mitkä roskiin ja mitkä taas säilytettäväksi. Homma selkiyttää ajatuksia, kuin päätään siivoaisi. Niin nytkin. Mutta..
Tälläkertaa meitä odottaakin hyppy tuntemattomaan. Se muuttaa hieman fiiliksiä kun ei oikein tiedä mihin varautua. Meillä on nyt nimittäin tilanne ettei MIKÄÄN ole varmaa. Emme tällähetkellä tiedä minne muutamme tai minä päivänä tarkalleen, tai edes millä muutetaan. Aika jännää..

Kovasti yritämme täällä asioita järjestellä erittäin huomion hakuiseksi muuttuneen vesselin ja työn ohessa ja jännäilemme miten käy. Stressaan niin että tukka tippuu ja kynnet irtoaa! Valmistaudumme henkisesti taistelemaan tuulimyllyjä vastaan, joten voi olla taas hiljaista täällä..


Not more than 5 weeks left in the current home and no information about future.. I`m ready to push the panic button.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...