torstai 28. heinäkuuta 2011

NOSES IN THE RAINSadepäivinä tykkään hypätä keltaisiin Hai-saappaaisiini, värikkäimpiin kenkiin mitä omistan, pukea harmaan sadetakin ja piiloutua sen ison hupun alle. Pojukin sujautetaan piiloon rattaiden sadesuojan sisään, vaikka sukkasillaan jos ei ole tiedossa kävelyä. Sadepäivinä kukaan ei katso kieroon jos matkaan bussilla vain pari pysäkin väliä. Ihanaa löllöttelyä.
Sitä tässä on kaivattukin - oon nimittäin taas vaihteeks kipeenä. Nenä valuu kuin vesi ikkunoissa. Kamala olo ollut viime lauantaista asti, mutta hampaat irvessä töitä painettu, kunnes eilen illalla koitti vapaus ja hetki, josta olin unelmoinut kaikki kolme työpäivää. Sohvalle viltin alle ja jalat kohti kattoa, wc-paperirulla ja teekupponen viereen ja simmut kii. Valmis paketti.
Tänään olo on jo hiukan parempi. Huppu silmillä ja kalossit jaloissa lonksuen köpöteltiin postissa ja käytiinpä samalla katsastamassa ketjumyymälöiden alen rippeetkin. -70% innoitti mamman sovarin kautta kassalle. Mukaan tarttui astetta siistimmät viskoosihaaremit, sinappinen toppi ja muutama koru, parilla kympillä. Noista ei omatunto kyllä soimaa.


In honor of rainy day & day offs we went to sale-shopping. I bought a black harem pants, a mustard yellow top and a few jewelry. Total twenty euros. Not bad.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...