perjantai 1. heinäkuuta 2011

PHEW, WHAT A HEAT!

Pari päivää tätä ehdin odotellakin, vapaapäivää - sitä, kun voi (yrittää) nukkua vähän pidempään, viettää rauhallinen aamu yhdessä pikkumussukan kanssa, ja mikä parasta, viettää kahdenkeskistä aikaa kaikessa rauhassa, ilman aikatauluja, ilman hässäkkää.

Ei sillä, arkeen totutteleminen on ollut ihan kivaa vaihtelua hoitovapaan jälkeen, ja mamma on kyllä tykännyt uudesta työpaikastaan kivojen työkaverien, rennon ilmapiirin ja nättien tavaroiden keskellä. Poju on myöskin sopeutunut hienosti päiväkotiin, ja saanut kehuja hoitajiltaan lähes päivittäin miten reipas ja iloinen hän on. Mamma on niin ylpeä pojastaan! Parin viikon tarharupeaman jälkeen tosin totuus tuntui iskeneen myös pikkumiehelle. Reippaiden aamujen sijaan on astunut hieman itkuisemmat aamut eikä tarhaan tahdottaisi jäädä. Siinä saa mammakin purra huulta ettei nappaa pojua kainaloon ja vie mukanaan töihin kun toinen vollottaa syydäntä särkevästi nenä ikkunassa kiinni.

Tarhan ikävät puolet näyttivät kyntensä myös tänään - Noa alkoi aivastella ja niiskuttaa, ja nyt vuotaa nenä kuin seula, eikä tunnu päikkäreistäkään tulevan mitään. Itkuinen ja hikinen mies pyörii lakanoissa, ja mamma on satavarma että joku inhottava kesäflunssa on nyt pesiytynyt meille. Tiesin, että näitä ja muita tulee varmasti, mutta harmittaa kun poju on muuten ollut tosi terve ja päästy tähän asti parilla pikkupikku flunssalla. Höh.

Tulevana sunnuntaina ajattelimme pitää erittäin myöhäiset ja erittäin epäviralliset kihlajaiskahvit, minne piti ostaa kokeeksi pussillinen hieman parempaa sumppia työpaikan naapurista ja teen ystäville Clipperiä. Sään salliessa myös grallataan ja hengaillaan terassilla, joka sekin pitäisi siivota ja ruuvailla viimeisetkin terassilaudat rempan jäljiltä kiinni. Tämä helle vain tahtoo puristaa mehut.. phuuh!

Tänään pyörähdimme lähikirpulla, josta löydettiin jo hetken kaipailemamme iso kori eteiseen kesän kengille puoleen hintaan 1,50e. Sandaalit ja muut lipokkaat kun tahtovat seikkailla millon missäkin ja kiireisinä arkiaamuina kadonneen kenkäparin etsinnät ovat raivostuttavia. Nyt on siistimpi ja toimivampi eteinen, sunnuntaita ja arkiaamuja silmällä pitäen. 

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...