torstai 23. kesäkuuta 2011

WEEKDAY IS HERE
Hei, me ollaan takaisin! Arki on lähtenyt pyörimään meillä kuin Kitchen Aid konsanaan! Kesälomareissut on nyt heitetty, kirppiksiä koluttu siellä ja täällä, kannettu löytöjä kotiin (mm. tuttavan leipomolta vanha valkoinen KA:n masiina sopuhintaan) ja siivottu vanhaa ulos. Autokin tarttui mukaan Savon reissulta, joten extempore-retket julkisen liikenteen ulottumattomiin lisääntynevät tulevaisuudessa.

Noa aloitti reippaasti tarhassa ja mamma palautui työelämään - lähes kahden vuoden tauon jälkeen, ja tekeehän se hyvää kun seurana on myös aikuisia ihmisiä, voi keskustella aikuisten asioista (muustakin kuin jääkaapin sisällöstä, kauppareissuista, lapsen eritteistä jne.) ja pohtia asioita joita ei kotona käsitellä. Niin, eikä lompakon paksuuntuminenkaan kyllä eloa pahenna pitkän pihistelyn jälkeen, varsinkaan nyt, kun ollaan taas ihan tosissamme ostattelemassa taloa. Sekin on tosin ehtinyt vaihtumaan toiseksi tässä hetken hiljaiselon aikana, hih! Mutta siitä lisää myöhemmin.. 


Hey, we are back! Weekday is so here, I`m working and Noa is in a day care center. Summer brought to us an old white Kitchen Aid from our friend`s bakery, a used car from my mum, lots of flea market finds from all around Finland and also a new house crush, hih! More of it later..

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...