sunnuntai 15. toukokuuta 2011

SLEEP ON STEEP

Blogikonkareille nää on varmaan jo niin nähdyt, mut tää hokas vasta eilen kuinka kivat onkaan nuo Finlaysonin Rinne-lakanat. Varsinkin tuo pastellisempi värimaailma houkuttaa.. Olen ilmeisesti nukkunut näiden ohi.. Ennen noiden hankkimista on kyllä suostuteltava ukko luopumaan tuplaleveästä peitostamme. Se onkin projekti. Kerron kyllä sitten kun nukumme rinteessä.

These are probably already so last season, but I notice them lately. These pastel sheets are from Finlayson and titled Rinne. I seem to have slept over.. Before these can be purchased, I must persuade hubby to give up our double blanket. It`s a project. I`ll tell when we sleep on a steep.

3 kommenttia:

KAROLIINA kirjoitti...

Nää lakanat on niin ihanat! Silloin kun nää tuli markkinoille (syksyllä?) kävin Finlaysonin liikkeessä kysymässä ja löytyi myös parivuoteen peittoon! Nyt ei näy ainakaan nettisivuilla. Voi ei!

NINNI kirjoitti...

Ei haittaa vaikkei oiskaan enää! Kato ku tää haluis muutenki tavispeitot meille, kun toi double on niin iso ja raskas eikä sitä voi oikein omia. Eikä voi lähtee oman peiton kans haahuileen, mikä sekin on aika tärkeetä. Kaikesta tuommosesta voi joutua parisuhteessa luopumaan.. Tylsää. Ja toisekseen normipeittoihin saa edullisemmin ja kivempia lakanoita. Siksi oonkin päättäny et uuteen kotiin tulee 2 normileveää peittoa. Piste.

KAROLIINA kirjoitti...

Meitsi se nukkuu ihan yksin tuplapeiton alla. Ihana kääriytyä siihen eikä palele! :) Mut tavislakanoissa on kyl enemmän tarjontaa. Ehkä sitten joskus palaan sellaiseen jos jaan sängyn toisen kanssa. Hihi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...