perjantai 6. toukokuuta 2011

HOUSE DOCTOR

Tilasin itselleni mammojen päivän kunniaksi jo hetken haaveilemani opuksen, jokaisen wanhan talon omistajan tai sellaista haikailevan raamatun. Lähti ihan edukkaaseen hintaan huutiksesta, vieläpä uutena. Tulis jo! 
Seuraavaks etsintään ja toivelistalle pääsi tämä. Jos joku tietää mistä löytyis edullisesti tai jollainen se ylimääränä kirjahyllyssä, infotkaa ihmeessä! Sormet syyhyää jo päästä tekemään..

I ordered to myself a Mother´s Day present slightly in advande. I've been dreaming about it for a moment.. It`s every old house owner (or dreaming of) the Bible. I found it quite cheaply from online auction, it`s even new. Please hurry! Next wishlist reached this. If anyone knows where it would be cheap, please inform!

3 kommenttia:

hanna kirjoitti...

itse just selailin tuota Perinnemestarin remonttikirja viikonloppuna ja ajattelin sen jostain tilata. WSOYn sivuilla se on alessa, 25,90€ mutta postikulujen kanssa samanhintainen kuin esim suomalaisesta. WSOYllä on kyllä ensi viikolla ale niiden pihalla, olisikohan tuo kirja siellä...
Ootko tutustunut Museoviraston ilmaisiin pdf korjauskortteihin?!

NINNI kirjoitti...

Kiitti Hanna vinkistä! :) Pitääkin käydä metskaamassa pihatori. Oon kyl niihin kortteihinkin tutustunu, hyvää infoo niissäkin, mut en vaan oikein lämpee koneelta lukemiselle, pitää saada OIKEA kirja käteen ja hypistellä, plärätä, nuuhkia ja tuntea. Ja opusta voi lukea auringossakin - läppäriä ei.

Henna/Koti asemalla kirjoitti...

Kiitos vinkistä! Mäkin olen tota kirjaa metsästänyt, en sitten yhtään tajunnu huutiksesta sitä kattoo.:D Sielähän oli niitä uutena pitkä rivi.
Tajusin myös että hei, kirjastostakin voi noita etsiä, meillä kun on jumahdettu vaan lasten kirjat kirjastosta hakemaan. Talotohtoria ja tuota perinnemestaria ei viitti lainata koska niistä on iloa vuosiksi eteenpäin,mutta yhden Kailan maalauskirjan just varasin. Noita korjauskortistojakin on kirjastossa. meillä on se perinnemestari, ostin sen ennen talokauppoja kun just sattui tulemaan silloin kirjakerhon kuukaudenkirjaksi.(se oli joku merkki ylhäältä!:D) Se on just sellainen kirja mihin palaa aina uudelleen ja uudelleen, riippuen mitä just remppaa ym. Talotohtori varmasti sama juttu.:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...