maanantai 16. toukokuuta 2011

FEVER


Arvatkaa kelle iski viikonloppuna kuplakuume? Voi video.. Sairaspetillä oon toisella kädellä selaillu autokauppojen tarjontaa netissä, soitellu isille ja velikullalle erinäisten kinkkisten kysymysten vaivatessa päätä ja lukenut silmät ristissä "kupletteja" (lue; Kuplatarinoita). Varoituksen sanana sanottakoon että TARTTUU.
Ei mutta. Meidän äiteellä oli tollanen punaisena kun me penskat oltiin pieniä. Sitä sympaattista siritystä on ikävä. Tommosella ois oikeen kiva huristella kesäisin töihin ja nakata pojukki siinä samalla hoitoon.. Niin, tuommosia asioita täällä pyöritellään nytten päässä. Kuplan lisäks.

I have a Beetle fever! My mother had that kind of car (red one) when we kids were smaller. I would like to ride drive with it to work and take Noa to nursery on same time. That kind of things we`re thinking of,  besides of the Beetle.

1 kommentti:

KAROLIINA kirjoitti...

Kuplat on ihania! Mutta oma suosikkini on Saab ysikutonen. Sellasella oon huristellut ekat matkat 0-vuotiaana. :) Isä nostalgiamielessä sellaista kunnostelee pieteetillä ja tänään just kertoi et aikoo ostaa toisen, nimittäin upeen valkoisen äidille synttärilahjaks asap! JEEE!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...