maanantai 23. toukokuuta 2011

DREAM FACTORY


Oletko haaveillut asumisesta vanhassa tehtaassa, omassa (pankin) asunnossa, melkein kuin omassa talossa? Hulppeista tiloista (n. 250nel.), jykevistä, valkoisiksi rapatuista/maalatuista tiiliseinistä, suurista ruutuikkunoista ja korkeista huoneista? Tai kenties omasta työhuoneesta, showroomista, kahvilasta tai putiikista, tai vaikka näiden kaikkien risteymästä? Pk-seudulla, hyvien, ellei jopa mahtavien kulkuyhteyksien varrella, arvostetulla asuinalueella? Ei siis missään ankealla tehdasalueella!
Nyt tähän kaikkeen voisi olla mahdollisuus..

Saimme tänään tietoomme myynnissä olevan 1900-luvun alkupuoliskolla rakennetun, valkoisen tehdaskaunottaren mustilla ikkunanpokilla, ovilla ja katolla. Tiloista osa on jo asuinkäytössä, osin vielä tuotanto-/varastotilaa, ja rakennus on hyväkuntoinen ja mahtavalla paikalla (Helsingin keskusta n. 15min.), omalla tontilla - ja mikä parasta, kohtuu hintaan!

Yksin meistä ei moisen pytingin asuttajiksi ole, missään mielessä, neliöitäkin kun löytyy rapiat 500, taloudesta puhumattakaan. Mutta kuten sanotaan, kaksin aina kaunihimpi, joten ajattelin varsin kysäistä onko kellään muulla ollut edellämainitun kaltaisia haaveita? Jos on, kiva, tosi kiva! Mut vielä kivempi jos joku ois kiinnostunut kohteesta - vaikka ajatustasollakin. Tassut pystyyn!

ps. Kuvan rakennus ei liity tekstiin muuten kuin olemalla vanha valkoinen tehdasrakennus ;)
(lainattu täältä)

3 kommenttia:

RuusuLiisa kirjoitti...

Voi olen, mutten Hgissä :)

Tsemppiä ja toivottavasti lykästää!

Ja hei, isot onnittelut työpaikan johdosta! En päässyt eilen kommentoimaan jostain syystä.

KAROLIINA kirjoitti...

Voih, mulla on JUURI SELLAISIA haaveita! Ja nimenomaan läheltä Helsinkiä/Helsingistä.

anu kirjoitti...

Olen!! Täsmälleen siitä olen haaveillut. Kuulostaa ihan epätodellisen hyvältä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...