torstai 19. toukokuuta 2011

CLOCK-FACE


Äh! Mahdollinen töihin paluu tiukkoine aikatauluineen on kirvoittanut mieleen kellon hankkimisen. En sellaista omista. Tai no, onhan niitä tullut ostettua jos jonkinmoisia halpoja krääsäkelloja sieltä ja täältä, mut eipä nuita tuu pidettyä - joko ne on epämukavia, hiostavia tai nipisteleviä, isoja ja kömpelöitä, hankalan värikkäitä tai eivät pysy ajassa. Mielessä on jo pidemmän aikaa siintänyt kuva noiden vastakohdasta, simppelistä, ajattomasta kapistuksesta johon voisi luottaa, hyviä materiaaleja unohtamatta. Eli nahkaa ranteeseen, tack.

Tuo eka ois aavistuksen retro, mutta ajaton Naoto Fukasawan Plus Minus Zero. En vaan tiedä mistä niitä sais ja paljonko joutuisi kärsimään. Toinen vaihtis löytyisikin länsinaapurista Designtorgetista ihan kohtuu hintaan ja Kustikin sen tänne polkisi. Vaihtoehtoja ois paljon muitakin, en vaan osaa päättää. Oisko teillä rakkaat lukijat suositella tiukuja? En nimittäin haluais enää yhtään tikittäjää joutokäynnille vaan tosi toimiin!

2 kommenttia:

Ella. kirjoitti...

Omassa ranteessani tikittää kotimainen Leijona, klassinen malli ja kahden vuoden takuu (sekä opiskelijaystävällinen hinta) vaikuttivat ostopäätökseen. Virallista tuotekuvastoa en saanut toimimaan, mutta täällä se vilahtaa: http://ellallaa.blogspot.com/2011/01/335-aikuispiste.html

m-a kirjoitti...

Mulla on H.Koskisen Issey Miyakelle suunnittelema kello. Sain sen mieheltäni 1-vuotishääpäivänä. Hyvä kello on ollut, ei ole tullut mieleenkään vaihtaa.

Sun vaihtoehdoistasi tykkään tuosta ensimmäisestä eniten, mutta kauniita toki kaikki.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...