tiistai 1. maaliskuuta 2011

WAITING..


Kuinka hiivatin raastavaa onkaan odotus. Ja varsinkin sellainen odotus, johon ei oikein itse voi juuri vaikuttaa.
Itsestä riippumaton odotus. Mamma odottaa nyt just sillätavalla. Ja ärsyttää kun mitään ei tunnu tapahtuvan tai jos tapahtuukin, aivan liian hitaasti. KAIKKI HETI MULLE NYT!

Odotus nro. 1 - PANKIN TÄTI
Odotellessa olen piinannut häntä hänen lomansa aikana sähköpostiviestillä, ja heti loman loputtua uudelleen ja pyytänyt soittamaan. Mutta ei. Puhelin ei soi eikä sähköpostiloota kolise.
Odotus nro. 2 - ASUNTOTÄDIT
Soittelemme toisillemme jo useammin kuin minä ja paras ystäväni, sähköposteista riippumattakaan, mutta silti.
Hommat ei etene. En saa heiltä tarpeeksi infoa taarpeksi nopeasti koska heidänkin pitää selvitellä asioita ja odottaa. Mut pienet väli-infot ei haittais, eihän?
Odotus nro. 3 - mahd. tuleva TYÖNANTAJATÄTI
Lupasivat soittaa tälläviikolla, ja nyt on jo tiistai! :D
Kävin eilen työhaastattelussa ja -näytössä posket innosta ja jännityksestä hehkuen, ja nyt sitten odotellaan kuin käy - pääseekö mamma tekemään mitä on piiiitkääään halunnut vai ei.

Tää odottaminen saa mamman rauhattomaksi ja ärtyisäksi. Kynsinauhat huutaa hoosiannaa, keskittymiskyky on lähes nollassa ja puhelimen kanssa mennään jopa suihkuun. Kaikki odottamamme asiat ovat toisistaan riippuvaisia eli jos pankin täti sanoo no, no, niin mekin joudutaan sanomaan se asuntotädeille, ja mamma joutuu ehkä sanomaan sen myös mahdolliselletulevalletyönantajalle. Tässä on meidän tulevaisuus pelissä!
Joten voisitteko jo soittaa ja kertoa!?!

1 kommentti:

Rilla, kirjoitti...

Tuo tunne on PIINAAVA! Jaksamista. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...