maanantai 21. maaliskuuta 2011

LITTLE TRIP vol. 2

Maanantaina 14.3., tasan kuukausi edellisen reissun jälkeen, suuntasimme taas kulkumme Stokikseen. Hullua. Jo edellisellä reissulla tuntui että paikat alkaa olla niin nähtyjä, ja päätimmekin ettei takaisin tulla ainakaan ennen kesää. No toisin kävi kun eteen tipahti hullun halpa reissu - 4 euroa kahdelta hengeltä jäisin merimaisemin! Ois ollu hullua jättää käyttämättä. Niinpä hyppäsimme paattiin isin kanssa kaksin, tarkoituksena juhlia hieman kihlautumista ja viettää pieni rakkausloma. Noa jäi mummille&papalle hoitoon. 

Illalla nautimme paatin runsaista antimista, toistemme seurasta, hiljaisuudesta ja muutaman lasillisen (liikaa) viiniä. Pitkästä aikaa oli aikaa jutella kunnolla ja teki kyllä hyvää molemmille.
Aamulla päätettiin köpötellä vaihtelun vuoksi keskustaan eikä aina Söderiin, mikä oli virhe. Kuten myös ne illan viinilasilliset. Isi tuli yöllä flunssaan ja sen lisäks nautittiin molemmat rapeasta olosta.  Heikotti, väsytti eikä pystynyt keskittymään oikein mihinkään. Tuo kuva paikallisesta metrosta kuvaa hyvin sielunmaisemiamme.
Olo helpotti vasta kotiinpaluupäivänä, kun oltiin nukuttu kellon ympäri ja syöty mättösalaatit Viikkarin Tapas&Winessä. Suosittelen lämpimästi!

Mut eipä oo shoppailu ikinä ennen ollu niin vaikeeta kuin tuollon! Tuntui että keskustassa on liian paljon ketjuja, ja pienemmissä putiikeissa hintataso liian kova. Lisäksi etäisyydet söi voimia ja aikaa. Naurettiinkin hyttiin palattuamme parille hassulle muovikassille, joiden sisältö oli puoli väkisin ostettu - häpeähän se ois ollu tyhjin käsin kotiin palata. Paras ostos oli porkkanakakkumuffinsit SevenElevenistä. Ommom!

2 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Aika hauska :-) Mulla on käynyt muutaman kerran samallai Tukholmassa: pari hassua pussia ja sisältö "nojaa".

Onnittelut kihlautuneille! Rakkautta on.

Ninni kirjoitti...

Kiitos Satu! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...