tiistai 8. maaliskuuta 2011

KÅNKEN

Jipajee! Mummi oli ihan kuutamolla ja kävi pyynnöstä hakemassa Noalle Mini Kånkenin. Juuri oltiin reissurepun ostosta puhuttu. Meillä kun olisi pari pientä reissua edessä, ja kun pukkikaan ei reppua tuonut, niin oli tarkoitus sitten itse ostaa. Onneksemme sattui olemaan juuri nyt alennuksessa! Tämä piristää unelmatyöpilven päältä tippunutta mammaakin.
Ainut mikä mietityttää on tuo väri.. Kuvassa reppu on kiva keltainen-keltainen kun taas meidän säkki vivahtaa vahvasti oranssiin, värinä siis warm yellow. Tietääkö kukaan onko kyseessä samat värit vai löytyykö reppuja myös muina keltaisina? Taidan laittaa repun kesällä aurinkoon hiukan vaalenemaan.. heh!

Grandma bought a Mini Kånken backpack for Noa. Yippee! Luckily it was on sale.
The colour is like light orange, and I don´t like it so much, so I thought I'd take it in the summer sun to get a little bit lighter.

3 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Meidän keltainen kånken on ihan kirkkaan keltainen. Oliskohan se väri ollut ihan vaan yellow.

Ninni kirjoitti...

Onks siinä keltaiset kahvatkin? Tiiän et on sellasia sitruunan keltaisia joissa vihertävät kahvat ja remelit. Yritin netistäkin katella värejä mut en löydä muita kuin tuon lämpimän keltaisen joka meillä ja sitruunan.

Jonna kirjoitti...

Jep, siinä on keltaiset kahvatkin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...