keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

COFFEE & MAGAZINESHoitovapaalla ollessa minulle on muodostunut tavaksi nauttia hyvät päiväkahvit sillä aikaa kun Noa nukkuu päikkärit. Kahvia ryystäessä tulee selailtua lehtiä, ja yleensä varaankin jonkun kivan sisustuslehden tuohon hetkeen, mutta tälle päivälle ei ollut lukemista. Tylsää.
Ostan harvoin lehtiä uutena, koska yleensä kerään kirppiksiltä uusimmat numerot jos hinta vaan on kohdillaan ja sisältö näyttäisi omaan makuun sopivalta. Tänään ei kirppiksellä lykästänyt enkä jaksanut kirjastoonkaan vääntyä, joten ajattelin vierailla meidän roskakatoksen paperinkeräyslaatikoilla. Ja kappas, pienellä kaivuulla sain ilmaiset kahvilukemiset, ja ihan on tämän ja viime kuun painoksia nämä.
Isännän kahvia ryystetään nyt ihan urakalla, kun saatiin ale-hintaan pian umpeutuvan päiväyksen takia. Ja mikäs on ryystäessä, kun kovin hyvää on se.

I have become a way to enjoy a good cup of coffee daily while Noa is sleeping a nap. When drinking coffee, I browse through magazines, and generally afford a nice interior design magazine that moment, but not today. Boring.
I rarely do buy new magazines, because usually I collect flea latest numbers if the price is right and content looks good. Today luck was not with on flea and
I do not bother to go to the library, so
I thought I'd visit to our trashshelter. And look at that, with a little digging I got a free, fresh magazines.
We are drinking this Host Coffee like for a living now - it was on sale because the due date expires - and why not when it is very good.

1 kommentti:

Kiki kirjoitti...

Mahtavaa, paperinkeräyslaatikot on aina houkuttelevia:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...