torstai 10. helmikuuta 2011

NEON MITTENS


Tänään siristellään silmiä. IHANAA! Kevät tekee tuloaan ja aurinkolaseja ei vaan osaa vielä näin talvella pitää. Kirkkaalta päivälenkiltä poikettiin ihan extempore lähikirppikselle, vähän lepuuttamaan silmiä. Häikäistyin, sillä siellä oli kaikki talvikamat puoleen hintaan paikan jo muutenkin super-edullisista hinnoista! Ja mulla ei tietenkään ollut rahaa mukana.
Silti oli pakko koluta paikat, ja mukaanhan tarttui mustavalkoraidallinen kaulaliina Noalle ja häikäisevän kirkkaat ja syötävän ihanat pikkutumput <3 Ne ei enää pojulle mahdu, mutta pakko ne oli ottaa mukaan  kun on pompulat ja kaikki (vaikka sitten seuraavaa varten..). Ja hintaa näille kahdelle ihanuudelle ei jäänyt yhteensä kuin 35senttiä! Lisäksi varasin itelleni mustan untuvatakin, jolle jää hintaa alen jälkeen vain 3e. Huhuu!

ps. Kuva ei muuten tee yhtään oikeutta tumppujen värille, ne on nimittäin kirkkaat. Jos vauva tippuu nuo kädessä hankeen niin varmasti löytyy ;)

Sun is shining. Wonderfull!
Today, when we were jogging, I found a black and white striped scarf, and absolutely adorable neon yellow mittens to our neighboring flea market. There was a wintersale, -50% off winter clothing prices. So, these two glories paid total a wild 0,35€!

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...