lauantai 15. tammikuuta 2011

1000 NAPPIES


Muistattekos vielä tämän, kun arpaonni suosi meitä kerrankin. Kauan niitä odotettiin, kunnes niitä tuli ovista ja ikkunoista. Nyt ei ole vaippaongelmia, on vain säilytysongelma. Minne laittaa noin 1000 vaippaa..

Do you remember this when lottery fortune favors us. Long we waited, until them came from doors and windows. Now we don´t have diaperproblems, we have a storage problem. Where to put about 1000 nappies..

5 kommenttia:

RuusuLiisa kirjoitti...

Heh..mummilaan varapaketti, kummeille kaappeihin pyörimään :D
Johan miniMies ehtii oppia kuivaksi ennenkuin olette kaikki vaipat ehtinyt käyttää. Tosin jäähän ne sitten mahdolliselle pikkusisarukselle käytettäväksi aikoinaan.
Onnea onnea :D (naurattaa ihan pirusti tuo määrä. Tonni ei ole mikään pieni kasa..)

Ninni kirjoitti...

Juu ei ole ei. Suu loksahti auki kun laatikot saapuivat oven taa, vaikka kyllä tietty ½vuoden satsilta paljon odotettiinkin, mut ei ihan noin paljon :D Mut joo, kaappeihin on paketteja jo tungettu, mut ehkä me heitetään mummilaan yksi pakkaus jemmaan, ja viedään loput varastoon.

Jonna kirjoitti...

Kiva määrä ;D montako pakettia niitä oikein tuli?

Ninni kirjoitti...

Joku kolmisenkymmentä tuollaista yksittäistä pakettia, joita oli pahvilaatikoissa aina 4 kpl, ja niitä laatikkoja noissa kahdessa isossa boxissa useita :)

Kiki kirjoitti...

Hihhii, paljon onnea!! Mutta onhan niissä säilyttämistä! Itse jos joskus tarjouksesta olen hamstrannut muutaman paketin, olen joutunut laittamaan niitä saunan lauteille säilöön:D Huono vaan jos laittaa saunan päälle, niin pitää tyhjentää niitä lauteita:/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...