lauantai 4. joulukuuta 2010

SILENCE

On hiljaiseloa pidellyt. Päiviä muutamia sitten vallinnut yleinen tekniikan parasta ennen päivä sai jatkoa heti perään. Mamman läppäri kosahti alkuanimaatioon eikä työpöydälle asti päästy vaikka mitä yritettiin. Selvä. Sinne meni taas kuvia, harakoille. Onneksi monista edellisistä ja nykyään liiankin tutuiksi tulleista koneiden "itsareista" on ottanut sen verran opikseen, että ulkoinen kovalevy on ahkerassa käytössä. 

Nytpä ollaankin sitten isin koneella näppäilty vuorotellen, isi kouluhommia ja mamma omia asioitaan. Ei oo vaan tänne blogiin tullut eksyttyä kun kaikki kivat inspis-sivutkin hävis suosikeista koneen myötä. Pöh. Ketuttaa moinen. Hyvä puoli on se, ettei tule oltua koneella niin paljoa, vaan vietetään äiti&poika-laatuaikaa, seikkaillaan lumisissa maisemissa nyt kun pakkasetkin hellitti vähäsen ja tehdään kaikkea kivaa. Eilen kyläiltiin Sulevilla, huomenna kirppistellään ja pipareitakin voisi leipoa joku päivä tässä. Jouluun on enää 20 päivää..


I´ve been quiet, because my computer is broken. It´s best before-day was some day ago, and now I`ve to use my partners laptop by turns with him, of course. It means a lot of mummy&boy-quality time and nice tinkering with him. There´s only 20 days to go to X-mas, so we`ve to bake some X-mas cookies also..

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...