lauantai 27. marraskuuta 2010

MOTHER`S BIG BOY


Poika kasvaa. Mammasta tuntuu että menetän sen pian jollekin tytölle, ja olen sitten se poikaansa ripustautuva, ylihuolehtiva äiti. Höh. Ja mistäkö sen huomaa? No siitä, kun portaiden edessä on portti. Ja siitä, että jos portti ei ole kiinni, portaita kiivetään. Sen huomaa myös ruokapöydässä - nokkamukivaihe jäi väliin ja juomat otettaisiin suoraan mukista/lasista. Kuppiin tartutaan yleensä tukevasti kaksin käsin. Ja koska poju on oppinut tepastelemaan pitkin huonekalujen vierustoja, on myös jalkoja alettu nostamaan vuoron perään istumakorkeudelle. Kohta siis kiipeillään sohvilla ja sängyllä. 
Sitä odotellessa piti eilen laskea pinniksen pohja alimmmalle tasolle. Nyt on mammallakin mielenrauha pojun nukkuessa. Reuna kun yltää Noaa leukaan asti, joten menee hetki ennen kuin sen reunan yli kiivetään. Pesin myös pinniksen reunasuojan talteen. Se on jo pidemmän aikaa tuntunut turhalta kun poju työntänyt jalat ja kädet pinnojen välistä joka tapauksessa. Turha pölynkerääjä. Hyvä puoli oli ainoastaan se, että esti yötuttien tippumisen lattialle. Nyt ne haparoidaan pimeässä lattialta. Ja jos ei löydy niin vierotutaanpa niistäkin sitten samalla. Isoja kun jo ollaan.


A boy grows. I feel that I lose him soon to a girl, and I`ll then cling to my son, and be more than a caring mother. Duh. It shows that the gate is in front of the stairs. And that, if the port isn´t closed, the boy climbs the stairs. It shows also at the dinner table - cup step was omitted and Noa would drink straight from a cup / glas. Grab a cup is usually firmly in both hands. And because the boy has learned
to walk along the furniture, he has also begun to raise the feet alternately seating height. Soon we´ll be climbing with sofas and beds. 
In the meantime, I put down the cribs base at the lowest level. Now mommy have a piece of mind when boy slept. Now the edge reaches him of the chin, so goes a moment before Noa climb over the edge. I also washed the cribs edge protection to recovery. It is a long time seemed unnecessary when the boy pushed her hands and feet between the spokes of a case. Useless dust collector.The only good thing was that it prevented the dummies from dripping onto the floor. Now they are looking for in the dark on the floor. And if you can not find then rehab of them at the same time. What a big boy he already is.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...