tiistai 23. marraskuuta 2010

DIANA on the PHONE

Laatikoita ja kaappeja siivoillessa on eteen tupsahdellut vanhoja kännyköitä vuosien varrelta, mikä missäkin kunnossa. Osa toimii, osa ei, ja ne mitkä toimii kunnolla, on hätävarakännyköinä jos oikea tilttaa tai häviää. Noita kapistuksiahan ei juuri kannata yrittää myydä, niin nopsaan kehitys kulkee että ovat jo antiikkia. Roskiin niitä ei saa heittää ja mitään uuttakaan niistä ei kyllä omilla taidoilla saa aikaiseksi. Joten mitä ihmettä niillä sitten?

Onneksi on olemassa palvelu, jonka kautta nuo palikat saa kierrätettyä asianmukaisesti. Tilasin netistä ilmaisen, pehmustetun postipussukan vanhoille palveluksesta poistuneille pailkoillemme. Helppoa ja nopeaa, ja mikä parasta, toimivista puhelimista saa jopa rahaa tililleen. Jee! 
Niinpä sitten tuossa pakkailin puhelimia pussiin kunnes muistin juuri ennen pussin sulkemista että niiden kätköissä saattaa olla henk.koht. viestejä, kuvia ja numeroita. Ja olihan siellä.. Löysin monta kuvakansiota joista tuli paljon muistoja mieleen, sadoittain viestejä rakkailta ihmisiltä ja numeroita joista tärkeimmät on jo tallessa nykyisessä kalikassa. Kuvat noukin talteen, tottakai, mutta viestit saivat mennä. Vaikkakin siellä oli kymmeniä "rakkausviestejä" murulta. Ennen vanhaan nuo "rakkauskirjeet" ois kääritty nauhalla yhteen ja piilotettu patjan alle, mut nykyään painetaan delete-nappulaa ja kääritään kännykkä pussiin ja pussi postiin.

Yksi kännykän uumeniin unohtamistani kuvista on Dianaksi stailatusta naisesta. Olen napannut sen joskus vuosia sitten kampaajalla jostain hiuslehdestä.  Ihan mieletön!


I have found cleaning my closets, old cell phones, which are no longer doing anything. Some of the works, some are not. They can not be thrown into the bin, and I am not able to make them anything new, so what should we do to them?
Fortunately, there is a service through which you can recycle used cell phones for free. Online can be ordered free, padded mailing bag, in which mobile phones are packed and shipped free to come. And, best of all, cell phones are paid. Yay!
I ordered us a mail bag and packed phones there, until I remembered that the phones have certainly place a lot of personal photos, messages and numbers.
And there was .. Lots of pictures, hundreds of text messages from my dear people and numbers, most important of which is already in place. I pick photos recovered, but the messages had to go. Even though there was dozens of "love messages". In the old days those "love letters" should be wrapped in a band together and put under the mattress, but now pressed the delete button and wrapped in a bag and taken to the post office.
One of the pictures I`ve forget in my cellphone was that picture of a woman who is a fake-Diana.  I've taken it from one hair magazine. What a pic and styling!

4 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Tuo on vissiin ihan hyvä palvelu, siis että rahat tulee oikeasti tilille jne.? oon kuullu tuosta ja ajatellut että itsekkin lähettäs vanhat palikat sinne. Onhan noita kertynyt, tosin osa on lasten leikeissä..

Ninni kirjoitti...

Just kun pääsin kehumasta niin tuli mutkia matkaan :-/ Ohjeissa kerrotaan että pussi kiinni ja postin laatikkoon ja homma sillä selvä. No vein pussin ihan postiin sisälle asti, eikä ko. yrityksellä olekaan ilmaista lähetyssopparia Itellan kans. Pussi takas himaan siis ja selvittelemään asiaa. Prkl.

Jonna kirjoitti...

No just :/ ilmottelehan miten lopulta kävi.

Ninni kirjoitti...

Laitoin eemeliä ja vastasivat et voi ja pitää toimia kuten ohjeissa sanotaan, eli kuori kiinni ja postiin. On kuulemma konttori ja työtekijä kohtaista miten lähetyssopimus löytyy ;) No laatikkoon aattelin pussiin nakkaa anyway, kävi miten kävi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...