perjantai 3. syyskuuta 2010

SIT SAT SAT

Noa on oppinut vihdoinkin istumaan ilman tukea. Hienoa, mussu! Mamma taputtaa sulle. Sen kunniaksi tilasimme pojulle syöttötuolin, jota odottelemme saapuvaksi ensiviikolla.
Olimme etsiskelleet sellaista jo jonkin aikaa..
Ensin katselimme sellaista vanhaa, kunnon puista pinnasyöttötuolia mikä varmaan ainakin jokatoisella meistä 70-80-luvun lapsista on ollut lapsuudessamme, tarkoituksenamme entrata se sisustukseen sopivaksi. Yksi sellainen superhalpa kirppislöytö (5e!!) meni kuitenkin nenän edestä, ja toista kohtuu hintaista emme enää löytäneet. Siitä suivaantuneena mamma levitti etsintöjä uudempaan tuotantoon ja iski silmänsä Brion (yllätys!) Sit-tuoliin, joka on toiminnoiltaan samaa sarjaa tripp trappien kanssa eli kasvaa lapsen mukana, mutta muotoilultaan hiveli enemmän silmiä. Tuolin hinta ei tosin hivellyt..
Yritimme metsästää sitä mm. nettihuutikaupoista siinä toivossa, että pääsisimme hieman halvemmalla, mut erittäin huonolla menestyksellä. Plaah.
No, aikamme hintoja vertailtuamme tilasimme tuolin sitten loppuunsa ihan uutena Vauvattaresta. Saadaan turvakaari samaan pakettiin. Onneksi ukki vähän sponssasi. Kiitos ukki!



Nyt sitten odotamme kuumeisesti (ja nuhaisestikin..) pakettia saapuvaksi. Loppuu tuolla lattianrajassa syöminen! Tilaukseen lähtee vielä toisesta paikkaa musta istuinpehmuste. Mamma täällä miettii myös tarjottimen tilausta, mut onko se tarpeen jos syödään pöydän ääressä? Kertokaas joilla on kokemusta!

1 kommentti:

L kirjoitti...

ihania noi brion tuolit, meillä juuri sellainen vanha hökötys joka maalattu mustaksi. tarjottimet ihan turhia, ja mulla tulee niistä mieleen jenkkilä, huonolla tavalla. pöydän ääreen vaan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...