torstai 23. syyskuuta 2010

SIT on SAAPUNUT


Me ollaan ihan unohdettu kertoa, että kauan kaivattu syöttötuolimme on saapunut! Mamma otti sen vastaan jo parisen viikkoa sitten, posket innostuksesta hehkuen. Ja pettyi. Ei tuoliin itsessään, mutta sen kuntoon. Juttu meni näin..

Paketti saapui eräästä lastentarvikeliikkeestä ehjänä Postin toimesta kotiin asti kannettuna. Mamma avasi tehtaan paketin nätisti ja oli aikeissa alkaa kasaamaan tuolia, kunnes huomasi ettei paketissa ole mukana kasausohjeita. No, onneksi IKEA on opettanut, ja tartuin tuumasta toimeen maalaisjärjen siivittäessä menoa. Jo siinä vaiheessa huomasin jaloissa pari hiuksen hienoa naarmua maalipinnassa, mutta koska ne jäivät alapuolelle näkymättömiin, viitoin niille kintaalla.

Noh, kun tuoli oli kunnialla pystytetty ja poika kyydissä koeistujaisissa, huomasin tuolin rungossa omituisia tummempia laikkuja. Tuolimme on siis valkoinen. Luulin niitä sellaisiksi liimatuhruiksi mitä jää joskus esim. teipeistä, vaikkei tuolissa mitään teippejä ollutkaan ollut. Sormella niitä pyyhkäilin ja tunsin että jotain lähtee mukaan. Alta paljastui lommo. Ja toinenkin. Voi saakeli!
Luulin ostaneeni uuden, käyttämättömän tuolin, josta maksoin itseni kipeäksi. Tästä närkästyneenä laitoin muutamalla valokuvalla varustetun ja aikas kitkerän postin kyseiseen firmaan, josta meille vastattiin että tuote pitäisi palauttaa alkuperäispakkauksessaan takaisin ja uusi tuoli lähetetään tilalle.

En tarttunut syöttiin, koska:
A) Paketti painoi paljon eikä meillä autoa jolla sitä kuskailla postiin
B) Minua närkästytti kasausohjeiden puuttuminen ja olisi pitänyt vielä osata ja viitsiä purkaakin tuoli?
C) Mielestäni kauhea vaiva ja työ täysihintaisesta tuolista.
Mamman sisäinen kettu heilautti häntäänsä ja aloinkin ehdottelemaan hyvitystä, naarmut ja lommot kun ei sinällään pahenna tuolia, ja niitä tulisi ajansaatossa kuitenkin. Mut periaatteessa..

Niinpä odottelemmekin täällä nyt malttamattomana mustaa istuinpehmustetta Noan "tähystystorniin", hyvityksenä kaikesta.
Se ei ole pöhkö joka pyytää, vaan se joka antaa. (vai miten se nyt meni?)

ps. Ja mamman hermojen lepytykseksi piti meillekin tilata Designlifesta oma KG Designin Moln.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...