keskiviikko 8. syyskuuta 2010

RIVITANSSIT vol.2
..kuten lupailin, harjoitukset "hyppyrissä" jatkuivat eilen.
Nyt mamma oli viisaampi ja sujautti tulevan tanssijan jalkojen alle liukumattoman maton, niin ei sukat lipsu. Jarrusukat on ostoslistalla ykkösenä.

Käytiin eilen pyörähtämässä paikallisella kirppiksellä ja sieltä tarttui mukaan tuollainen Fredriksonin valkoinen vintagelätsä, eurolla. Mahtava, niin hattu kuin hintakin. Ei ehkä ihan Noan tyylinen ja ehkä turhan pinkeekin, mut mamma laittaa lätsän jemmaan jos sille vielä käyttäjä ilmaantuis. Vaikka sellanen pikkusysteri tai -veikka.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyppyyttäminen on hauskaa mutta lasten fysioterapeuttina en suosittele kovin usein tapahtuvaksi. Lapsen jalka on 'vaikutteille altis' eli jalkaholvi voi pienentyä ja lapsi oppii/joutuu varvistamaan helpommin eli kävely kuitenkin olisi hyvä tapahtua tasajalkaa askeltaen! Pidän blogistasi! TarjaH

Ninni kirjoitti...

Kiitos kommentistasi TarjaH! :)
Oon kuullu tuosta, ja siksi ei hyppyytelläkään kuin max. kerran päivässä vähän aikaa. Muuten meillä on tehty tepastusharjoituksia ihan pienestä pitäen, eli opetellaan kävelemään tuen varassa. Kävelytuoli otettiin tänään käyttöön :)

Anonyymi kirjoitti...

Heippa!

Hih, meillä on muuten tuollainen kuvassa näkyvä matkalaukku beigenä. Musta tooosi tyylikäs =)

t. Hannele

Ninni kirjoitti...

Vanhat matkalaukut ja kassit ovat heikkouteni, varsinkin mustat. Niitä löytyy jos jonkin kokoisia ja näköisiä kaappien kätköistä :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...