maanantai 13. syyskuuta 2010

MITTAA MIEHESTÄ


Meillä ois huomenna käynti 8-kuukautisneuvolassa/lääkärissä. Aikaa edellisestä käynnistä on kulunut jo reilu 2 kk. Mammaa ihan jänskättää et päästäänkö sieltä "puhtain paperein" pois..

Yritin kaikkitietävältä googlelta vähän kysellä et mitäs siellä nyt sitten puuhaillaan ja mitä kaikkea "pitäisi" jo osata. Vastauksena oli, että toisaalla tehdään hyvin pintapuolinen tutkimus, eli ronklataan lonkat, painellaan sisäelimet ja kurkistellaan suuhun ja korviin. Toisaalla taas raapaistaan pintaakin syvemmältä, eli tehdään TESTEJÄ. Kääk.

Näitä testejä silmällä pitäen ollaankin tänään "tehostetusti" keskitytty ja tsempattu kävelyn ja konttaamisen opetteluun, jos hää jomman kumman ottais tehtäväkseen osata. Niin, ei vielä huomenna, mut jos lähikuukausina vaikka. (heh)
Ryömintäkin on meillä vielä hieman hakusessa - paikoin mennään erittäinkin vauhdikkaasti, mut takaperin! Muista "vaadittavista" ominaisuuksista Noalta hoituu pinsettiote ja taputus sekä istuminen ilman tukea.

Lisäksi mammaa jänskättää Noan pää. Siitä kun tuli sanomista joskus 4-5kk:n ikäisenä et on aukileet päälaella menossa kiinni turhan varhain, ja jouduttiin "seurantaan". No, onneksi ne on pysyneet kuitenkin vielä vähän auki ja pää kasvanut käyrien mukaan. Kotona on mittanauhalla mittailtu aina silloin tällöin onko nuppi suurentunut, ja vaikka omien mittailujen mukaan oiskin, jännitän silti. Ärsyttävää.

Kuulostankohan ihan neuroottiselta?! (heh) No ei. Kaikki menee varmaan ihan hyvin, kuten tähänkin asti ja poju saa terveen paperit. Pienenä bonuksena ajateltiin heittää sitten tiukan paikan tullen kehiin Noan inkkarihuudot.

Mut me mennään nyt harjoittelemaan vielä vilkutusta peilin eteen niin että saadaan takuuvarmasti hurmattua neuvolantädit.
Moikka!

1 kommentti:

Nena kirjoitti...

Mun blogissa ois sulle jotain.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...