torstai 27. helmikuuta 2014

NEW KITCHEN HANDELS


Keittiön uudet vetimet.
Nepä pukee koko tilan, antaa sille ihan omanlaisensa ilmeen ja viimesilauksen, tukevat sitä tyyliä mitä haettu. Meillä nuo hieman vanhaa henkiviksi suunnitellut keittiön kaapit saivat odottaa sopivia  vetimiä aika tovin, mutta lopulta silmää miellyttävän sirot, aidot vanhat lankavetimet bongattiin nettihuutokaupasta, ja vieläpä erittäin huokeaan parin kympin hintaan. Ovat kuin piste iin päälle. Ja mamma tykkää kovin! 
Mitä te tykkäätte? 

/ / /

Well now we have the new handles in the kitchen. What do you think?

lauantai 8. helmikuuta 2014

NEWCOMERPerheemme uusin jäsen on saapunut!
Lähetys tuli onnellisesti perille reilu pari viikkoa sitten, lopulta. Odotus vierähti hieman yli, mutta se ja kova työ palkittiin kympin pojalla. Paperiperhe täällä ihmettelee tulokasta ja opettelee eloa kaksilapsisen perheen arjessa, joten himpun hiljaista saattaapi olla tällä rintamalla.. Mutta parhaani mukaan, uusien rytmien pikkuhiljaa löytyessä, yritän ehtiä päivittelemään mm. remonttien tilannetta, sisustushaaveita ja tavaratoiveita.
Paljon onkin saatu kotona aikaiseksi, asiat nytkyneet eteenpäin omalla painollaan, pää täynnänsä ideoita ja lähestyvä kevät tuo tullesssaan mitä ihanimpia juttuja kotiin. Mutta niistä lisää myöhemmin.

Rentouttavaa viikonlopun jatkoa!

/ / /

The newest member of our family, a full ten-point boy, came over a couple of weeks ago.  Pure love!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...