tiistai 26. marraskuuta 2013

THE KITCHEN STATUS, vol.3Kaakelit tekevät keittiön ilmeen. Me ollaan sitä mieltä.

Viikonloppuna tää mamma voiteli senkin sata ja kaks laattaa ja asetteli ne seinään ihan omin kätösin, ekaa kertaa elämässä. A avusti tekemällä miehisimmät hommat, kiitos siitä!
Laatan kokoahan arvottiin täällä. Kiitos vaan kaikille mielipiteensä jättäneelle! Enemmistö voitti :)
Lopulta vaakakupissa painoi kyllä eniten luotto omaan makuun ja mieltymykseen, ja kun pysyttiin suunnitelmassa niin hyvä tuli. Ollaan lopputulemaan kyllä erittäin tyytyväisiä. Miltäs teistä näyttää?
Saumauksethan sieltä vielä puuttuu, jos joku tarkkasilmäinen huomasi, samoin vetimet, edelleen. Ne itseasiassa onnistuin kuin onnistuinkin löytämään vanhoina, ja me A:n  kanssa kerätään nyt vaan rohkeutta alkaa porailemaan reikiä etulevyihin. Mut hiljaa hyvä tulee, eikös?

Ps. Näköjään ulkoa kajastava aamuinen pakkasaurinko värjää kännykkäkameralla napsittuja kuvia pinkkiin suuntaan, sorry about that.. Mut toisaalta, pinkkihän on ihan kiva väri.

/ / /

Our kitchen status today. Tiles are now in the wall, my own hands I put them there, for the first time in my life, and we`re really happy with the result. What it looks like?

torstai 21. marraskuuta 2013

SHARING RENOVATION


Hei kuulkaas!
Meillä on kaivettu sahat ja sirkkelit varaston kätköistä (ehtikö ne edes sinne asti?) ja ne laulaa taas. Näin loppuvuoden spurttina otettiin isännän kanssa pikku projektiksi jakaa entinen makkari, talomme suurin huone, kahtia. Toisesta tulee vieras-/työhuone ja toisesta Noouskan ensimmäinen ikioma huone. Ihanaa!
Ootan niin että saataisiin raavittua tarmo ja aika projektin loppuunviemiseksi, nyt kun on vasta katto putsattu vanhoista sisustuslevyistä ja paneloitu kuten muutkin huoneet. Edessä olisi katon ja seinien maalausta, tapetointia ja tietty sekin väliseinä pitäisi kyhätä jossain välissä. Mutta voi sitä ihanuutta kun päästään pojan huoneen sisustusvaiheeseen! Ideoita on ainakin sata.
Kut katellaanpa mitä niistä tulee..

/ / /

Here we go again.. Saw and circular saw has again been dug up from the store and the new renovation started. This time we`ll share biggest room of our house in half - one room will be a guestroom / office, and the second one Noouskas the very first own room.  Oh loveliness! Can not wait to get to the decorate..

keskiviikko 20. marraskuuta 2013

AND THE WINNER IS..Kalenteriarpajaiset on nyt pidetty.
Arpominen tapahtui perinteikkäästi käsin pikkuonnettaren avustuksella, ja voittajaksi valikoitui anonyymi-Nina. Laittelehan sähköpostilla yhteystietosi ja kumman kalenterin haluat, niin nakkaan sen postiin asap!  :)
Kiitos kaikille osallistuneille ja onnea vielä Ninalle!

/ / /

The lottery winner is anonymous-Nina. Congrats!


keskiviikko 13. marraskuuta 2013

GRAY ANATOMY
Pieni kurkistus makkarin nykytilaan.

Kuten huomata saattaa, niin harmaasta on tullut kuin varkain se "punainen lanka" valkoisen rinnalle. Elloksen vinoraitaiset lakanat olivat edulliset ja tyyliimme sopivan simppelit, niistä onkin tullut uudet lempparit. HAYn harmaat säilytysboxit löytyivät Tanskan reissulla Bahnesta oikein mukavalla alennuksella, samoin neulepeitto ihanan Magasinin kesäalesta. Myös punottu kori, sekin harmaa, on edukas löytö Ikean löytöpisteestä.
Vaatekaappien väritys on varmaan suurin syy tähän harmauden kertymiseen, koska niiden alkuperäistä väriä ei haluttu lähteä muuttamaan; sama maalisävy kun toistuu myös kaikissa talomme väliovissa ja ovenpieluslistoissa. Yöpöydän virkaa toimittavat vanhat metalliset arkistolokerikot ovat muinainen löytö kirppikseltä, ja minkä väristä arkistointi on? Niin. Harmaata, kuten valokin tähän aikaan vuodesta.

/ / /

Our bedroom today. Gray is the color as you can see.

sunnuntai 10. marraskuuta 2013

LOTTERY: WIN NEXT YEAR!On koittanut taas se aika vuodesta että seuraavaa jo suunnitellaan. 
Synttärit, nimpparit, lääkärit ja vapaapäivät.. you name it. Meillä menot ja meiningit kirjataan ylös koko perheen yhteiseen seinäkalenteriin keittiöön, paikkaan jossa takuuvarmasti vietetään joka päivä aikaa, josta lähdetään ja jonne palataan, kodin sydämeen siis.

Miten teillä pysytään menossa mukana?
Vastaa tähän postaukseen, niin voit voittaa ruotsalaisen Studio E.O:n mahtavan seinäkalenterin 2014.
Vihkon sivua muistuttava kalenteri on laadukkaasti painettu paksulle paperille ja sitä on saatavilla kahta kokoa; 50x70cm ja varsin hulppea 70x100cm. Arvonnan voittanut saakin valita itselleen sopivan koon. Osallistumaan ehtii sunnuntaihin 17.11. asti.

Pst! Ja jos onni ei lykästä tällä kertaa, voit tilata omasi täältä.

/ / /

It's that time of the year, once again, that the following is already planned.
Our family have a common wall calendar on kitchen wall where we write down all the main events.

How do you stay up to date?
Answer the question, then you can win this awesome  Swedish Studio E.Os wall calendar with a whole year on one page. It´s offset and screen printed on 50x70cm or huge 70x100cm paper, and the winner can choose the size. Lottery will take to Sunday 17.11.

Pst! And if you`re not lucky at this time, you can order yours here.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...