sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

A MESS
Sotku.
Meillä näytti eilen ennen siivousta tältä. Itseasiassa meillä näyttää lähes aina tältä. Ainakin hetkellisesti, ennenkuin taaperon jäljet taas siivotaan, murut ja kahviläikät pyyhitään pöydältä ja tiskit tiskataan.

Sisustus- ja lifestyleblogeissa sotkuja harvemmin näkyy. Siksi olenkin miettinyt onko muiden kodit aina siistejä ja järjestyksessä vai piilotetaanko nämä näkymät kameran taa? Ainakin itselle tuo ajatus muiden tahrattomista ja sotkuttomista kodeista on aiheuttanut silloin tällöin paineita ja epäonnistumisen fiiliksiä vaikka olenkin aika satavarma siitä, etten ole ainut mamma jonka mökki on sekaisin :)

Ajattelinkin tämän myötä haastaa teidät blogisiskot ja -veljet näyttämään kotinne toisen puolen, vilauttamaan näkymiä kuvaajan selän takaa. Ei mitään teennäistä ja stailattua vaan ihan rehellistä, arjen tahrimaa sotkua.

Ja jotta haaste saisi tuulta siipiinsä, nakkaan sen eteenpäin seuraaville:


ANTAA PALAA! Jään innolla seuraamaan "tuloksia" :)

/ / /

Our home is messy almost all the time
Here's a challenge. Take pictures of your messy home, publish photos on your blog and challenge more bloggers to join.
Lets see what it looks like behind the cameras ;)

lauantai 13. huhtikuuta 2013

FORWARD


Askel, pari eteenpäin ja stop.
Siinäpä keittiöremonttimme kulku lyhykäisyydessään. Kun ei ole liiemmin rahaa eikä aikaa tahi poweria saattaa aloitettuja hommia päätökseen sellaisella nopeudella kuin halajaisi, on eteneminen nytkähtelevää. Aloitetaan ja tehdään innolla, kunnes hommat seisahtuu. Kaikki on keskeneräistä.
Hommat seisoo ja se lamauttaa. Ja senpä vuoksi me seistään tuossa oviaukossa harva se ilta töiden jälkeen ruokaa ootellessa tumput suorina. Pitäisi tehdä, mutta kun ei
a) jaksa
b) ehdi
c) huvita
d) osaa.
e) Jotain muuta, mitä? Jotain oleellista puuttuu eikä kaupat ole auki tai rahaa ostaa.

No mutta, ollaan me jotain saatu aikaiseksi; seinälle teipatusta to do-listasta on raakattu yli jo aika paljon asioita, ainakin seuraavat: lattia aukaistu ja lisäeristetty selluvillalla, katto paneloitu, seinät levytetty puukuitulevyillä ja paikoin kipsilevyillä (sieltä minne tulee kaakelit), seinäpinnat paklattu ja hiottu, esiliisteröity ja tapetoitu makulatuuritapetilla, seinät maalattu Uulan valkoisella sisustusmaalilla ja katto kalustemaalilla, ja puhdistettu ja maalattu näkyviin jäävä hirsipalkki.
Vielä olisi luvassa mm. listojen hiontaa, kiinnittelyä ja maalausta sekä lattian hionta ja maalaus. 
Puuseppä lupaili kaapit vapun tienoille, joten kyllä tässä saa laittaa hihat heilumaan jos meinaa ehtiä raakata listan loppuun ennen sitä.

/ / /

Step forward (and stop) in the kitchen renovation.
We take along eagerly, but then work for some reason, 'freeze'. Everything is unfinished.
But we have already done a lot and should get ready by May Day. Too little time left.. so mayday endeed! ;)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...