perjantai 30. maaliskuuta 2012

OH, TIGER!

Ettei menis ihan sairaskertomukseksi koko blogi, niin kerrottakoon että mamma törmäsi maanantaina tiikeriin, Itiksessä. Hui.
Melko mitäänsanomattoman näköinen, tiimarin halpiskopiolta äkkiseltään vaikuttava krääsätaivas/helvetti (?) nimeltään Tiger, imaisi mut sisään ohikulkumatkalla. Aattelin että käydään nyt katsomassa kun tässä ollaan, eikä aikaakaan kun mulla oli jo käsissä uudet väriliidut Noalle, puhekuplien muotoisia muistilappuja ja kansio kodin tärkeille papereille. Oli otettava kun halvalla lähti ja pari nuista oli tosin olleet ostoslistallakin jo hetken.
Pikkukrääsän ja askartelu- ja paperitarvikkeiden lisäksi Tigerin hyllyiltä löytyy astioita, kynttilöitä, mausteita, kondomeja (!) ja pyöränlukkoja ja jopa oheistarvikkeita omppuihin.

Ilahduttavin löytö oli tuo hassunhauska naamalautanen! Jos ei tuosta sapuska maistu, niin ei sitten mistään. Ja jos se ei kelpaa varsin nirsolle pojallemme, laitan sen vaikka seinälle koristeeksi. Tuo tanskalainen arjen designkapine kustansi hurjat 4 rahaa eikä ihan kauheasti kalpene oikeille designkollegoilleen, vai mitä?!
Kassalla tein törsäämisen vastapainoksi pienensuuren ympäristöteon ja ostin kangaskassin muovisen sijaan. Oli se sen verran hieno. Recycle or die!


I found a little shop from Itis. It`s called Tiger, I don`t know why, but it`s a Danish store, a bit like Finnish Tiimari, but nicer and cheaper I think. I found a nice plate and new crayons for Noa and some small stuff to myself.

SNIIF & KRÖH


Voihan räkä.
Se selätti taas puolet meidän kokoonpanosta. Vasta selvittiin vatsataudista ja nyt taas sairastetaan. Tylsää. Pieni mies on ollut koko viikon ihan töttöröö ja nyt sitten mamma tupot sieraimissa. Onneksi tänään on vapaapäivä niin ehtii hetkeksi piiloutua teemukin kanssa peiton mutkaan. Talvikin povattu saapuvaksi viikonloppuna joten siellä mutkassa kupotetaan varmaan seuraavinakin päivinä mikä töiltä ehditään. Hrr!

We are sick again.. booooring!

keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

SUMMERTIME?
Kesäaika alkoi.
Lumi valkaisi maan ja puut samaisena yönä. Nätimpää on kun menneenä jouluna, mut ajankohta meni kyllä pahasti metsään.

Summertime starts and at the same time new white snow came back. Grr!

Published with Blogger-droid v2.0.4

lauantai 24. maaliskuuta 2012

BOOLIA BOOLIAUusi tuttavuus naapurista. Bolia.
Namukasta skandinaavista designia, mielestäni kohtuu hintaista jopa. Kivoja printtejä, pintoja ja muotoja.
Åijåijåi säger mamma.

My latest discovery from Scandinavian design. Bolia.com

perjantai 23. maaliskuuta 2012

SPRING


Converseissa on kuraa.
Se on varma kevään merkki. Samoin päiväkahvit auringon lämmittämillä rappusilla, ikkunoiden pesu ja talvikamojen pakkaaminen kesäteloilleen. Ihanaa!

Spring is here. I`m sure of it because my sneakers are muddy. Loooove!

Published with Blogger-droid v2.0.4

keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

DIY SQUARREL


Orava loikkasi eteeni kesken työpäivän.
Kevätsiivouksen yhteydessä parittomista hanskoista voi askarrella vaikka oravia. Perheen pienimmille tai vaikka pukin konttiin.. Söpö.

DIY squarrel from a glove. Sweet thing.

sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

ATTIC

Vintti.

Piti eilen käydä tutkailemassa valoa siellä ja hieman fiilistelemässä mahdollista tulevaa. 

Muurin vasemmalle puolelle tulis meidän makkari ja oikealle puolelle Noan. Pitsiverhoinen ikkuna toisi valoa wc-tilaan jonne toivon mukaan saataisiin asennettua myös kauan haaveilemani tassuamme tai sinkkipalju. Verhot menee ehkä vaihtoon ennen sitä..hehee.

Our attic.

Published with Blogger-droid v2.0.4

lauantai 3. maaliskuuta 2012

COFFEE CUPSSiitä on kaksi vuotta.

Ristiäisistä, kun Noasta tuli virallisesti Noa.

Etsin vieraille kivoja kahvikuppipareja kirppiksiltä ja nettihuutokaupoista kissojen ja koirien kanssa, mutta mitään sopivaa en onnistunut siihen hätään löytämään. Niinpä kupit lainattiin sukulaispiiristä.

Tänään ne sitten löysin Järvenpään Fidan hulinapäiviltä puoleen hintaan. Kolmella eurolla 12 kuppiparia. Ei paha.

Valkoiset ovat ja sopivan kokoiset, ne oli tärkeimmät kriteerit heti muotokielen jälkeen. Lisänä tuli myös mukavan pyöreät reunat mitkä saa kahvin maistumaan aina pehmeämmältä ja käsintehty fiilis kun jokainen kuppi ja lautanen ei ole ihan tehdaspyöreitä tai tasapintaisia.

Mitkälie halpiskupposet, en tiiä. Ei ole leimoja pohjissa. Jos joku tunnistaa, huudelkoon.

Published with Blogger-droid v2.0.4
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...