sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

NOPSA travels


"Jos lähdet, ei tarvitse mennä kauas." Niinpä. Tämä kiteyttää hyvin mm. meidän Juhannuksen. Oltiin kotona autioituneessa kaupungissa, kierreltiin kortteleita ja grillattiin trerassilla. Haaveiltiin kovasti seuraavasta Juhannuksesta, joka kyllä saisi olla sitten jotain muuta.
Mutta, törmäsinpä tuossa jussiloman aikana puolivahingossa näppärään sivustoon. Nopsa travels on paitsi erittäin freesin näköinen ja selkeä, myös sisällöltään mahti! Missäpä muualla historia ja nykyhetki sekoittuisivat yhtä ihanasti, kun samoille sivuille on listattu mm. Helsingin kummitukset, kuumimmat Punavuoren putiikit, kirppikset täällä ja muualla? Ja vieläpä tasokkain kuvin varustettuna!

I so love this website!  Nopsa travels is very fresh and clear, where old and new mixed nicely. The ghosts of Helsinki, boutiques of Punavuori and all kind of flea markets here and there are on the same site with very good pics too. "If you leave, do not need to go far."

perjantai 24. kesäkuuta 2011

HOME? vol.2


Rakkautta ensisilmäyksellä. Sitä se oli. Ja ensikertaa ihanan lämmin ja kotoinen fiilis jo ekalla visiitillä. Meillä jokaisella. Tässäkö se sitten olisi - koti. Onneksi kohta on yötön yö, niin ehtii miettimään ja suunnittelemaan.

IHANAA JUHANNUSTA! 

ps. Tunnistaako joku puun ekassa ja vikassa kuvassa? 


Love at first sight. That's what it was. And the first time in a wonderfully warm and homely feeling for his first visit. Would it be our next home? Fortunately is the midsummer night, so time to think and plan about.

WONDERFUL MIDSUMMER!

torstai 23. kesäkuuta 2011

WEEKDAY IS HERE
Hei, me ollaan takaisin! Arki on lähtenyt pyörimään meillä kuin Kitchen Aid konsanaan! Kesälomareissut on nyt heitetty, kirppiksiä koluttu siellä ja täällä, kannettu löytöjä kotiin (mm. tuttavan leipomolta vanha valkoinen KA:n masiina sopuhintaan) ja siivottu vanhaa ulos. Autokin tarttui mukaan Savon reissulta, joten extempore-retket julkisen liikenteen ulottumattomiin lisääntynevät tulevaisuudessa.

Noa aloitti reippaasti tarhassa ja mamma palautui työelämään - lähes kahden vuoden tauon jälkeen, ja tekeehän se hyvää kun seurana on myös aikuisia ihmisiä, voi keskustella aikuisten asioista (muustakin kuin jääkaapin sisällöstä, kauppareissuista, lapsen eritteistä jne.) ja pohtia asioita joita ei kotona käsitellä. Niin, eikä lompakon paksuuntuminenkaan kyllä eloa pahenna pitkän pihistelyn jälkeen, varsinkaan nyt, kun ollaan taas ihan tosissamme ostattelemassa taloa. Sekin on tosin ehtinyt vaihtumaan toiseksi tässä hetken hiljaiselon aikana, hih! Mutta siitä lisää myöhemmin.. 


Hey, we are back! Weekday is so here, I`m working and Noa is in a day care center. Summer brought to us an old white Kitchen Aid from our friend`s bakery, a used car from my mum, lots of flea market finds from all around Finland and also a new house crush, hih! More of it later..

tiistai 14. kesäkuuta 2011

OH, SUMMER!Voi kesä! Ihanaa kun tulit. Tuntuu että vierailusi on lyhyempi kuin aikoihin, arkinen aherrus kun alkaa meillä täällä jo vajaan viikon kuluttua. Helteet lämmitti, paikoin hiukan liikaakin, mutta nyt ilman viiletessä ja töiden aloittamisen kummitellessa mielessä, on ihan syksyfiilis. Hieman haikeaa. Vilukissat ennätti kuitenkin heittää talviturkit (monenkohan talven?), reissata kotimaata ristiin rastiin, mökkeillä ja sukuloida, kierrellä kirppiksiä, piknikkailla, haaveilla omasta tuvasta ja pihasta ja nauttia yhdessäolosta. Ja näitä samoja ihania asioita aiomme harrastaa vielä lähipäivätkin, antaumuksella, joten palataan ensiviikolla!

Oh, summer! We are on vacation until next week. See you then here!

torstai 9. kesäkuuta 2011

HEY WE GO AGAIN!Terve ja hei! Tultiin toissailtana hiukan venähtäneeltä Savon reissulta ja huomenna suunnataan kulku viikonlopuksi Pirkanmaalle. Nyt otetaan kaikki ilo irti viimeisistä hoitovapaaviikoista!

Hello and hi! We came the other night from Savo trip and tomorrow we directed course of the weekend in Pirkanmaa. Now I`ll take all the joy out of these last holiday weeks!

keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

COUNTRYSIDE vol.2

Terkkuja taas Savosta! Täällä on ihanan lämmintä, mittari näyttää +28!
Muuten kiva, mut tuulee ihan pirusti!  Oivallinen pyykkipäivä.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...