tiistai 31. toukokuuta 2011

COUNTRYSIDE vol.1

Terveisiä maalta! On ollu kivaa.
Ja isomummu hoi, me tullaan moikkaan sua heti huomenna.

Greetings from the countryside! It's been fun.
And biggranny, hey, we will join you as soon as tomorrow.

lauantai 28. toukokuuta 2011

THE BLOCKOon ihan niinku totally blocked person. Toivottavasti pian douple blocked, kun toinen samanmoinen saapuu samasta osoitteesta eli Sanomilta kiitoksena parista lahjatilauksesta. Ja on muuten stailipakkaus lampulla! I like. Mut nyt pakkaamaan ja aamulla nenä kohti raitista maalaisilmastoa :) Se on moro hetkeks!

I got this awesome Block light from Sanoma Magazines, thanks for the two magazine subscription. Soon I`ll get the another one too.. But now have to go packing, morning we`ll go head to the fresh country air. Bye-bye for a while!

GOOD MIND, BAD MINDMamma ja isukki kävi eilen pitkästä aikaa vähän viihteellä. Käytiin keilaamassa ja ryystämässä muutama kupillinen sihijuomaa siellä ja täällä. Oli kivaa ja teki hyvää vaihtaa hiukka maisemaa ja olla kaksin ja puhua aikuisten asioita ilman että pieni mies kiskoo lahkeesta tai kalattaa päälle.

Pieni mies olikin mummilla ja papalla yökylässä. Lähti sinne reippain mielin, kuten aina, ja kivaa oli ollut kun tullessa niin leveästi hymyili. Matkarattaissa istui iloinen vesseli, joka tosin ei näyttänyt omalta. Ai miksikö? Noh, mummi ja pappa olivat ottaneet oikeuden omiin käsiin ja käyttäneet Noan parturissa. Sinne hävisi kauan varjellut, kauniisti kaartuvat hiuskiehkurat niskasta ja hieman ylipitkä otsis, lapseni ensimmäiset hiukset, joiden käsittelysuunnitelmat olivat meillä isin kanssa vielä hieman auki, vaikka jotain uudistusta oltiin tarhaa varten jo mietitty.

Mutta voitteko kuvitella miten paha mieli mammalla nyt on? En saanut kokea oman lapseni ensimmäistä parturikäyntiä, ja mikä pahinta, en saanut niitä vauvakiharoita talteen. Vauvakirjassa on ja tulee olemaan aukko ensimmäisen hiustupsun kohdalla. Tästä tulee vielä itku.
Olenkohan ihan hölmö..? Olen ainakin katkera, mutta minun mielestäni partureilla ja kampaajilla pitäisi olla sama etiikka kuin esim. lävistäjillä - lapsia ei lävistetä ellei ole huoltajien lupaa. Näin pitäisi mielestäni toimia myös isovanhempien kanssa jotka tuovat lapsenlapsensa kampaamon ovesta sisään. Vältyttäisiin mielipahalta.

Höh.

ps. Huomenna lähdetään Noan kans ainakin viikoksi Savoon lepuuttamaan hermoja yli kuukauden kestäneen naapurin pahaäänisen remontin jäljiltä. Voi olla hiljaisempaa täällä. Heihei kuulosuojat ja vauvakikkurat!

Mum has a bad mind. The Noa's grandmother and father had used him for the first time at barber. Now I will never get the boy's baby hair recovered to a baby book. I`m very bitter.
Tomorrow we will go with Noa of the country, at least for a week to rest before my work begins. May be quieter here..

torstai 26. toukokuuta 2011

SMILE

Minut haastettiin hymyilemään kameran edessä. Huhhuh..! Aikamoinen haaste, indeed.. Kiitos siitä kuuluu Yummy Mummylle. Haasteen takanahan on Samsung, ja viralliset ohjeet tässä:

1.Ota itsestäsi teemaan sopiva kuva.
2.Julkaise kuva blogissasi ja kerro kuvan yhteydessä lyhyesti, mikä saa sinut hymyilemään.
3.Haasta mukaan kolme bloggaajaa.
4.Mikäli haluat osallistua myös kilpailuun, jossa voi voittaa Samsungin uuden älypuhelimen, käy linkkaamassa haastepostauksesi osoite tänne: http://indiedays.com/showroom/samsung-galaxy/
5.Liitä mukaan tämä teksti: Mikä saa sinut hymyilemään? Käy katsomassa bloggaajien kuvat ja osallistu äänestykseen, jossa palkintona uusi Samsung Galaxy II -puhelin: http://indiedays.com/showroom/samsung-galaxy/

Mikä minut sitten saa hymyilemään?
Kyllä se on yleinen onnellisuus joka kumpuaa omasta hyvästä olosta, ja tarttuessaan nostattaa hymyn myös läheisten poskille. Sitä on ihana katsella.

Hymyilemään haastan seuraavat kolme: Karoliina, Aniliini ja Henna. Let´s smile

keskiviikko 25. toukokuuta 2011

BUILDER'S BIBLESEilen sen sain, Perinnemestarin remonttikirjan.
Kurkkasin ohikulkiessa Suomalaiseen ja se osui silmiini ihan vahingossa kaukana liikkeen siimeksessä - punaisella lapulla 19,95! Ryntäsin sisään tukka putkella ja nappasin omani kainaloon. Ukko perässä ja vienosti kysyi haluaisinko kirjan äitienpäivälahjaksi. No totta hitossa, kiitos!
Joku ajantajuinen lukija nyt tietty ihmettelee minkä kalenterin mukaan me eletään. No, ihan saman kuin muutkin suomalaiset, mut ÄP:n aikainen talouskriisi veti meillä pörssilukemat niin alas että lahja sovittiin hankittavaksi muulloin. Näin toivoinkin sen menevän. Lahja tuntuu vielä arvokkaammalta kun se on löydetty.

Niin, ja tuo toinen rakentajain raamattu on jo luettu ;)

STRIPED DREAMS


Tää alkaa käydä tylsäks, sori ihanat lukijaiseni, mut sama virsi jatkuu.. Käytiin tänään kirppiksellä.
Tälläkertaa mukaan tarttui sinikeltaisen tavarajätin käyttämätön Tvåblad-pussilakanapakkaus+aluslakana parilla kympillä. Niin, ja vastoin kaikkia mamman suunnitelmia, tuplaleveänä. Hei hei oma peitto.

This is starting to go dull, sorry my lovely readers, but the same hymn continues.. We went to the flea market today. This time I found the unused Tvåblad-comforter package + sheet (20e). Oh, and against of all the mama's plans, to double width. Hey hey my own blanket.

tiistai 24. toukokuuta 2011

HEADFIRSTPää edellä mennään. Se aloitti jo suunnittelun eilen postaamassani tehtaassa. Luvatonta! Ei olla edes nähty livenä koko paikkaa, saati kuvia sisältä, mut silti. Ääh! Tunnen ettei mene kauan kun tän tytön varpaat irtoo maasta.. Vielä ne pitää sandaaleissa (niin, ihana kesä on pian täällä!) puolessa vuodessa kasvattamani "juuret" wanhaan kyläkauppaan josta olen postaillut tännekin ainakin paristi.. Sydän sanoo pum pum sille.
Mut annan mahiksen uudellekin tulokkaalle - on ihan kiva fiilis kun voi vertailla, ja sitä pohja näissä kahdessa kyllä on! Katotaan kumpi voittaa.. Mut jonkun tommosen keittiön sinne vois pykäillä ;)

Headfirst. My head is already planning the factory I mentioned yesterday. We haven´t seen it on live or didn´t know almost anything about it, but stil.. Oh! My heart is beating to the old wooden house, I`ve told.. But it is quite nice to compare these two items together. See whichever wins.. But that kind of kitchen would be nice ;)

maanantai 23. toukokuuta 2011

DREAM FACTORY


Oletko haaveillut asumisesta vanhassa tehtaassa, omassa (pankin) asunnossa, melkein kuin omassa talossa? Hulppeista tiloista (n. 250nel.), jykevistä, valkoisiksi rapatuista/maalatuista tiiliseinistä, suurista ruutuikkunoista ja korkeista huoneista? Tai kenties omasta työhuoneesta, showroomista, kahvilasta tai putiikista, tai vaikka näiden kaikkien risteymästä? Pk-seudulla, hyvien, ellei jopa mahtavien kulkuyhteyksien varrella, arvostetulla asuinalueella? Ei siis missään ankealla tehdasalueella!
Nyt tähän kaikkeen voisi olla mahdollisuus..

Saimme tänään tietoomme myynnissä olevan 1900-luvun alkupuoliskolla rakennetun, valkoisen tehdaskaunottaren mustilla ikkunanpokilla, ovilla ja katolla. Tiloista osa on jo asuinkäytössä, osin vielä tuotanto-/varastotilaa, ja rakennus on hyväkuntoinen ja mahtavalla paikalla (Helsingin keskusta n. 15min.), omalla tontilla - ja mikä parasta, kohtuu hintaan!

Yksin meistä ei moisen pytingin asuttajiksi ole, missään mielessä, neliöitäkin kun löytyy rapiat 500, taloudesta puhumattakaan. Mutta kuten sanotaan, kaksin aina kaunihimpi, joten ajattelin varsin kysäistä onko kellään muulla ollut edellämainitun kaltaisia haaveita? Jos on, kiva, tosi kiva! Mut vielä kivempi jos joku ois kiinnostunut kohteesta - vaikka ajatustasollakin. Tassut pystyyn!

ps. Kuvan rakennus ei liity tekstiin muuten kuin olemalla vanha valkoinen tehdasrakennus ;)
(lainattu täältä)

lauantai 21. toukokuuta 2011

MOM GOES TO WORK


Eeeeen jaksa enää pidätellä..! Sama sylkäistä jo ulos.. Mammalla on UUSI TYÖPAIKKA!! Jee!
Vihdoinkin rätit&lumput vaihtuu muihin kuvioihin, työ muuttuu luovemmaksi ja mikä parasta, työpaikka on ehkäpä Helsingin makein! Mut uusista kujeista lisää myöhemmin! Sen verran voin paljastaa etten mene karkkikauppaan enkä dödöfirmaan.. ;)

I start a new job soon. Clothing is replaced with something bigger, more creative work. Yay! The workplace is perhaps the coolest of Helsinki! (and it´s not candyshop or deodorantfirm) More of new tricks later..

perjantai 20. toukokuuta 2011

DEAR DENIM


Käytiin kirppiksellä. Mamma löytää harvoin itselleen mitään, mutta tälläkertaa lykästi. Tuplasti. Mukaan lähti käyttämätön, tehtaan lapuissa koreileva Leen denim playsuit ja henkkamaukan mukavasti kulahtanut väljä farkkupaita. Saldoa setille tuli about 11e. Ei paha.

I find myself rarely anything from flea. But now the lucky turns. Twice. I found unused denim playsuit by Lee and nicely worned denimshirt by H&M. Total costs about 11e. Not bad.

torstai 19. toukokuuta 2011

FLASHLIGHTS

Vähänkö mahtava idea! Tätä on pakko koittaa joskus itekin. Ja sähkömiehet huutaa hurraa!
Kuva täältä.

Wow what an idea! Have to try by myself too. And e-men are cheering!
Photo from here.

CLOCK-FACE


Äh! Mahdollinen töihin paluu tiukkoine aikatauluineen on kirvoittanut mieleen kellon hankkimisen. En sellaista omista. Tai no, onhan niitä tullut ostettua jos jonkinmoisia halpoja krääsäkelloja sieltä ja täältä, mut eipä nuita tuu pidettyä - joko ne on epämukavia, hiostavia tai nipisteleviä, isoja ja kömpelöitä, hankalan värikkäitä tai eivät pysy ajassa. Mielessä on jo pidemmän aikaa siintänyt kuva noiden vastakohdasta, simppelistä, ajattomasta kapistuksesta johon voisi luottaa, hyviä materiaaleja unohtamatta. Eli nahkaa ranteeseen, tack.

Tuo eka ois aavistuksen retro, mutta ajaton Naoto Fukasawan Plus Minus Zero. En vaan tiedä mistä niitä sais ja paljonko joutuisi kärsimään. Toinen vaihtis löytyisikin länsinaapurista Designtorgetista ihan kohtuu hintaan ja Kustikin sen tänne polkisi. Vaihtoehtoja ois paljon muitakin, en vaan osaa päättää. Oisko teillä rakkaat lukijat suositella tiukuja? En nimittäin haluais enää yhtään tikittäjää joutokäynnille vaan tosi toimiin!

tiistai 17. toukokuuta 2011

VOI PASI!


.

Tää on kyllä klassikkoainesta! Nurmisen Pasi se sieltä talutetaan aikamiesvoimin rappusia alas ja sitten.. HUPS! Taisi olla punainen matto hieman kuprulla kun noin lähti jalat alta. Ja sit jäbä jää vielä köllötteleen sinne!! xD Ai hyvä tavaton!!

maanantai 16. toukokuuta 2011

FEVER


Arvatkaa kelle iski viikonloppuna kuplakuume? Voi video.. Sairaspetillä oon toisella kädellä selaillu autokauppojen tarjontaa netissä, soitellu isille ja velikullalle erinäisten kinkkisten kysymysten vaivatessa päätä ja lukenut silmät ristissä "kupletteja" (lue; Kuplatarinoita). Varoituksen sanana sanottakoon että TARTTUU.
Ei mutta. Meidän äiteellä oli tollanen punaisena kun me penskat oltiin pieniä. Sitä sympaattista siritystä on ikävä. Tommosella ois oikeen kiva huristella kesäisin töihin ja nakata pojukki siinä samalla hoitoon.. Niin, tuommosia asioita täällä pyöritellään nytten päässä. Kuplan lisäks.

I have a Beetle fever! My mother had that kind of car (red one) when we kids were smaller. I would like to ride drive with it to work and take Noa to nursery on same time. That kind of things we`re thinking of,  besides of the Beetle.

sunnuntai 15. toukokuuta 2011

WOOD CHAIN

Outoa törmätä netissä kapineeseen josta on hetki sitten nähnyt unta. Seikkailin unessa Ruotsissa jossain ihanassa liikkeessä, ja siellä roikkui pitkiä, puisia ketjuja. Hiplasin niitä ihan tohkeissani, ylätyin kun tajusin niiden olevan pehmeää, lämmintä ja kevyttä puuta. Olisin halunnut ostaakin, mutten löytänyt hintaa enkä siis ollut varma oliko ne myynnissä vai ei. No tuo kuvassa näkyvä ainakin on, täällä. Pakko saada!

Wood chain from my dream. Can buy from here. Must have!

SLEEP ON STEEP

Blogikonkareille nää on varmaan jo niin nähdyt, mut tää hokas vasta eilen kuinka kivat onkaan nuo Finlaysonin Rinne-lakanat. Varsinkin tuo pastellisempi värimaailma houkuttaa.. Olen ilmeisesti nukkunut näiden ohi.. Ennen noiden hankkimista on kyllä suostuteltava ukko luopumaan tuplaleveästä peitostamme. Se onkin projekti. Kerron kyllä sitten kun nukumme rinteessä.

These are probably already so last season, but I notice them lately. These pastel sheets are from Finlayson and titled Rinne. I seem to have slept over.. Before these can be purchased, I must persuade hubby to give up our double blanket. It`s a project. I`ll tell when we sleep on a steep.

perjantai 13. toukokuuta 2011

THE ROPE

Elämä on kuin köysi - monet osaset kietoutuvat toisiinsa ja muodostavat kokonaisuuden. Paljon se kestää, mutta joskus se katkeaa. Toiset kestävät enemmän kuin toiset. Joskus se on solmussa ja toisinaan taas kireälle vedetty, pingotettu. Se kantaa, sitoo ja vetää, tarjoaa kättä pidempää, niin hyvässä kuin pahassakin. Niitä on monenmoisia, eri paksuuksia, eri värejä, eri materiaaleista - vähän niinkuin me ihmiset eri ihonväreinemme ja taustoinemme.

Oma elämäni on tuntunut paikoin umpisolmuun sotkeutuneelta köydeltä. Sen selvittely on vaatinut aikaa ja hermoja, pysähtymistä ja tekemistä, asioiden tarkastelua läheltä ja kaukaa. Myös erilaisia kokeiluja. Kiireellä ja hötkyämällähän ei solmuja auota! Vedetään henkeä ja yritetään vähän myöhemmin uudestaan jos meinaa epätoivo iskeä. Tämän olen äitiyden myötä oppinut. Tai no, vieläkin voi kehittyä, mutta suunta on kuitenkin oikea. Olen rauhoittunut, osaan puhallella ja ottaa etäisyyttä tilanteen niin vaatiessa. Se tuntuu hyvältä kun huomaa että pystyy muuttumaan. Kuten myös se kun solmut alkavat aueta, pikkuhiljaa.. Ensin aukeaa yksi solmu, sitten toinen ja pian köysi onkin suora ja selkeä. Tältä tuntuu nyt, kun pitkällisten mietintöjen ja pohdintojen sekä lukuisten yritysten ja kokeilujen jälkeen asiat alkavat hahmottua ja edetä.
Eilen koin sen ihanan tunteen ja sitten olenkin vain fiilistellyt. Näihin sanoihin, näihin tunnelmiin,
I H A N A A   V I I K O N L O P P U A !

Niin, ja H Y V Ä   S U O M I ! ! ;)

torstai 12. toukokuuta 2011

AND THE HAPPY WINNERS ARE..
.. ALLI ja MIRE! Onneksi olkoon molemmille!
Ja koska arpalipukkeet nousivat kulhosta yhtäaikaa, suoritin Onnettaren avustuksella vielä toisen arvonnan, jossa nämä kaksi lipuketta kamppaili ykkös- ja kakkospalkinnoista.

1. PALKINTO: Alli
2. PALKINTO: Mire

Laittakaas tyttöset siis yhteystietojanne tulemaan sähköpostitse niin lahjat pääsevät matkaan!
Osoite löytyy tuolta sivupalkista.
KIITOS kaikille osallistujille! Pysytään taajuuksilla!


Onnettarelta meni hermo totaalisesti heti arvonnan virallisesti päätyttyä (kuten ehkä tarkkasilmäisimmät tokavikasta kuvasta voi huomata). Niinpä mamma antoi valtuudet järjestää epäviralliset Noan omat arpajaiset (alin kuva). Palkintoja ei valitettavasti ole, mutta ehkä valituille koittaa onni seuraavissa arpajaisissa. Kupista nousivat (laput tuotiin oikein käteen asti ja nyrkissä piti puristaa) Hannas, Rumbo ja Milla. Onnea teillekin! Olette niiin valitut ;)

keskiviikko 11. toukokuuta 2011

BYGGFABRIKEN

Åijåjjåi, sano ruottalaane, ja minä myös. Mikä ihana kaakeli löytyikään - ylläri ylläri - ruotsalaisesta Byggfabrikenista. Pläräsin tuossa just taas Lantliv-lehteä jossa kyseisen yrityksen mainos komeili - ja tuo kaakeli! Näyttää lattiassa isona pintana samalta kuin Ikean Alvine Triangle matto. Isossa tilassa ehkä hieman levoton makuuni (mene ja tiedä) mut ainakin pienempään tilaan passeli. Niin ehkä myös hinnan vuoksi. Mut kauheesti kaikkee muutakin kivaa tuolla. Jatkan sivujen nuolemista ja huokailua.

My o my, said swedish, and me too. I just found a lovely floor tiles in the Swedish internet shop, Byggfabriken. It looks like Alvine Triangle carpet from Ikea. 

 

tiistai 10. toukokuuta 2011

WITHOUT A PHONE

Eilen oli taas se päivä, kun mikään ei mennyt kauhean putkeen. Tai no, jää nähtäväksi josko edes itse päätapahtuma tuottaisi positiivisen tuloksen. Kävin nimittäin työhaastattelussa - tunnin myöhässä! (kiitos klo. 17 ruuhkat ja väliin jääneet bussivuorot).

Myöhästymisestä (aargh!) johtuvan häpeän ja ärsytyksen lisäksi päivä huipentui siihen kun ikivanha luurini sanoi itsensä irti. Miks just nyt kun tärkeät ihmiset voivat tavoitella?! Hyvin se kyllä kesti, vanha kun oli ja kotimainen, paljon kovia kokenut sitten Noan syntymän - ei mennyt päivääkään ettei se olisi tippunut lattialle tai heitetty sinne, tai ettei sillä olisi hakattu pöytää tai jotain muuta kovaa. Sitä on myös pidetty suussa. Ainut varsin todennäköinen kokemus siltä jäi väliin - wc-pönttö! Sinnekin se varmaan ehtii kun pääsee nyt ihan virallisesti Noan puhelimeksi. Sillä on kiva ukille soitella - voi höpöttää mitä sylki suuhun tuo eikä kukaan keskeytä :D

Pakon sanelemana sain vihdoinkin aamulla raahattua itseni huoltopisteelle ja nakattua uudemman puhelimeni hoitoon. Siitäkin ehti kulumaan jo puolisen vuotta kun se tilttasi. Tässä näkeekin miten aikaansaava osaan välillä olla. Viikko pitäisi malttaa odottaa että saisi omansa takaisin.. Mut onpahan vaan orpoa ilman kalikkaa! Ihan ku ois varastettu kello ja puhelin.. Toisaalta myös nautittavan rauhallista, kun kukaan ei keskeytä eikä rimpauta "huonolla hetkellä".

Tämmöisessä tilanteessa sitä antaa itselleen luvan haaveilla uudesta puheluvälineestä vaikka entinenkin kytkyluuri lojuu jossain muiden tuomittujen joukossa ja monestiko sitä on tullut luvattua etten enää ikinä ota kytkyjä. Sitten sitä ollaan kohta taas pari vuotta naimisissa - ensimmäinen ½ vuotta menee kuherrellessa ja yhteiseen arkeen totutellessa, seuraavat ½ vuotta arkisasti tökkien ja loppuaika meneekin sitten vaihtelevissa tunnelmissa, viha-rakkaus-suhteessa puolikuntoisen palikan kanssa. Tällähetkellä haaveilen kuitenkin tuosta valkoisesta htc:stä. Liekkö sitten mimmonen..?

I don´t have a phone. It`s totally broken! It feels like I would have been robbed and I`M like an orphan without it. Buuaah!

maanantai 9. toukokuuta 2011

20T

Tänään täyttyi maaginen kahdenkymmenentuhannen kävijän raja. Jei! Kukapa olisi uskonut vuosi sitten..
Noh, seuraava etappi vois ollakin sit lähempänä miljuunaa vaikka..

ps. Muistakaa synttäriarvonta! Vielä ehtii huitoa onnetarta kepillä ;) 

My blog has had 20 000 visitors. Wohoo! Who would have thought a year ago.. The next stage would be somewhere closer to the million, I think..

sunnuntai 8. toukokuuta 2011

HAPPY MOTHERS DAY
Aurinkoista ja ihanaa Äitienpäivää kaikille super-mammoille! Nauttikaa <3

Sunny and happy Mothers Day to all the super-mammas! Enjoy <3

lauantai 7. toukokuuta 2011

MOO!


Käytiin koko perhe tänään Ammuu! :n Traktori -levyn julkkarikeikalla. Meno oli huimaa! Suosittelemme kaikille jotka kynnelle kykenevät.

Today we went to a gig, the hole family. It was Ammuu! (Moo!) child's orchestras gig. Awesome experience! We recommend that to all!

perjantai 6. toukokuuta 2011

HOUSE DOCTOR

Tilasin itselleni mammojen päivän kunniaksi jo hetken haaveilemani opuksen, jokaisen wanhan talon omistajan tai sellaista haikailevan raamatun. Lähti ihan edukkaaseen hintaan huutiksesta, vieläpä uutena. Tulis jo! 
Seuraavaks etsintään ja toivelistalle pääsi tämä. Jos joku tietää mistä löytyis edullisesti tai jollainen se ylimääränä kirjahyllyssä, infotkaa ihmeessä! Sormet syyhyää jo päästä tekemään..

I ordered to myself a Mother´s Day present slightly in advande. I've been dreaming about it for a moment.. It`s every old house owner (or dreaming of) the Bible. I found it quite cheaply from online auction, it`s even new. Please hurry! Next wishlist reached this. If anyone knows where it would be cheap, please inform!

torstai 5. toukokuuta 2011

SYNTTÄRIARVONTA

Heihou! Ensiviikolla tulee täyteen VUOSI tässä osoitteessa ja tällä kokoonpanolla. En olisi uskonut kärsivällisyyteni ja mielenkiintoni  riittävän näin pitkään tai että lukijoita olisi useita kymmeniä ja käyntejä sivuilla kymmeniätuhansia! Mutta tässä sitä nyt vain ollaan. Kiitos kaikille lukijoille! Te olette innoittaneet jatkamaan. Synttäreiden kunniaksi päräytänkin käyntiin arvonnan.

ARVONTA ALKAA NYT ja LOPPUU ke 11.5.2011.
Osallistua voi tutulla tavalla eli kommentoimalla tätä postausta.
Voit halutessasi vaikka kertoa mikä on ollut tähän astisista postauksistani paras ja miksi.

Onnetar arpoo 2 palkintoa:
1. palkinto - Voittaja saa valita DROP-kaulakoruista mieleisensä ja lisäksi lahjakortin URBAN ANIMAL&vintage -nettikauppaan (-20% URBAN ANIMAL sekä vintage-tuotteista).
2. palkinto - Lahjakortti URBAN ANIMAL&vintage -nettikauppaan (-20% URBAN ANIMAL sekä vintage-tuotteista).

Jos haluat parantaa voittomahiksiasi, rekisteröityneet lukijat saavat 2 arpaa ja linkittäjät 3.
Muista ilmoittaa monellako arvalla olet mukana!
Ja anonyymit, keksittehän jonkun tunnistettavan nimimerkin.

ONNEA ARVONTAAN!

keskiviikko 4. toukokuuta 2011

WORD OF THE DAY IS..


Härkin karmaa ja kerron että tämän päivän sana on KYLLÄ. Se sana on saanut askeleet kevyemmiksi ja mielen iloisemmaksi kuin aikoihin. Lisää asiasta myhäilyn takaa tuonnempana. Pysytään taajuuksilla.

Steps are now lighter and mind happier than in a long time. More of this mystery later. Stay tuned.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...