tiistai 31. elokuuta 2010

DIAGNOOSI?

Heippa. Nyt on arki palannut Noan arkkiin ja meidän iskä töihin. Vietettiin tämän kesän viimeinen yhteinen lomaviikonloppu tuttavien möksällä, missä kykittiin vaan sisällä kylmän ja sateisen sään takia. Höh. Mut onneks mökillä oli ihania romanttisia juttuja ja lauantaina häävierailu vähän piristämässä menoa. Kirkossa alkoi oireet, silmien ja nenän valuminen. Nyt valuu enää nenä. Diagnoosivaihtoehdot ovat mökkihöperyys, hääherkistyminen tai syysflunssa.

maanantai 23. elokuuta 2010

VIIMEISIÄ KESÄPÄIVIÄ


Syksy on saapunut, ainakin minusta. Mekin saavuimme Noan kanssa sukulaisreissulta Savosta. Ennen sitä ehdimme viettämään vielä viimeisiä kunnon kesäpäiviä koko pikkuperheemme voimin mm. meidän lähileikkipuistossa
Noa sai ekan kunnon kosketuksen hiekkaan. Sen kauhominen oli hänestä ihanaa <3

lauantai 14. elokuuta 2010

FLOW

Tänään mamma lähtee iskän kans Suvilahteen hurvittelemaan! (mamma ekaa kertaa kunnolla sitten Noan syntymän, hui!!)
Siksi pitkin käydä hieman verestämässä muistia ja kurkistelemassa Flickrin sivuilla kuvia eiliseltä illalta ihan fiilistelymielessä.
Noa menee myös ekaa kertaa hoitoon mummille&papalle.
Mammaa ihan jänskättää!ps. Aika kiva idea kuvattu tuossa Jussi Hellstenin kuvassa.

perjantai 6. elokuuta 2010

KÄNKKÄRÄNKKÄ

Juu hei. Meillä on nyt ollut kolmisen päivää Känkkäränkkä kylässä. Noa ei tykkää istua, ei olla mahallaan eikä selällään sitäkään vähää. Sitteri, ennen se paras paikka, pistää vaan kiukuttamaan entistä enemmän. Herra saa kunnon tantrumit! Vaippaa vaihdettaessa pyöritään ja hyöritään, samoin syödessä, niin että on soseet ja vaipat silmillä. Maitopullo, tuo ennen lähes pyhäesine, saa sekin tuta herran metkut. Se nimittäin lentää muutaman hörpyn jälkeen lattialle. Samoin tutit ja lelut. Sama homma myös ulkona.
Ainoa paikka missä on hyvä, on syli, sekin liikuttaessa tai seistessä. Toinen paikka on suihku ja kolmas kärryissä luut ulkona roikkuen. Mutta kun ei niissä voi kokoaikaa olla.. Huoh! No, saapahan mamma ainakin liikuntaa. Lisäksi herran päikkärit on rajoittuneet noin puoleen tuntiin. Siinä ajassa ei ihmeitä ehdi tekemään, ja muun ajan saakin sitten leikkiä narria. Siksi hiljaista täälläkin. Liekkö hampaita tulossa..

| Mikko Alatalo: Känkkäränkkä |

ps. Ettei menis ihan pelkäks nurinaks, niin kehuttavakin on, Noa nimittäin on lähiaikoina oppinut nukkumaan omassa sängyssään koko yön (eli n. klo.22:30-06:30), juomaan itse tuttipullosta ja ottamaan muutamia askelia käsistä tukiessa. Hyvä Noa, mamman murunen.

tiistai 3. elokuuta 2010

LÖYTYY, EI LÖYDY, LÖYTYY..

Osui silmään tuossa blogipäivityksiä tsekkaillessani BLACK WHITE YELLOWn poiminta Suki Cheeman mallistosta.. Ja oijoi mitä ihanuuksia siellä onkaan! Minusta alkoi tuntua, että löysin meille maton.. tai kaksi. Niitä sais täältä. Ihanan kallista.
Meidän perheen kukkarolle sopis paremmin toi jo niin nähty Ikean Stockholm, mut mut.. Katotaan josko mamma alkais säästää, Ikea (tai joku muu) vielä yllättäis tai mamma alkais opetella kutomaan. Kansalaisopisto, here I come!1. Suki Cheema - Black Marbel Rug
2. Suki Cheema - Herringbone Cowhide Rug
3. Anna Sörensson, Ikea - Stockholm Rand

UUSIA TUULIA IKEASTA

Vihdoinkin! Ikean sivuille on saatu pitkän odotuksen jälkeen vihdoinkin esille jotain uudesta katalogista. Tuota sisustajanraamattua kävin pläräämässä sähköisenä versiona jenkkien sivuilla viime viikolla, missä se oli jo julkaistu. Toisin on täällä rapakon toisella puolella..
En normaalisti odota kyseistä tapahtumaa näin kiihkeästi, mutta nyt vahtasin mahdollisia uusia mattoja. Sellaisen hankinta kun olisi enemmän kuin ajankohtainen.
No, sekä katalogi että sivupäivitykset jättivät viileiksi.. Jatkan siis edelleen maton etsintää.

ps. Oli siellä sentään jotain kivaa, esim. nämä..
pps. Ja varsinkin tuo vaaterekki on tosi jees! (ja halpa)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...